Slovenskí cyklisti Peter a Martin Velitsovci absolvovali v úvode týždňa prvé súťažné kilometre v sezóne 2012 i v novom drese tímu Omega Pharma-Quick Step. Martin Velits absolvoval dvoje preteky v rámci tradičnej minisérie na Malorke, Peter Velits štartoval iba v Trofeo Deia.

Najlepší výsledok dosiahol pri prvom štarte v Trofeo Migjorn z Llucmajoru do Camposu (171,7 km) Martin Velits, ktorý finišoval v hlavnej skupine na 40. mieste. V utorok pri ďalšom štarte bol v úniku a bodoval na dvoch horských prémiách, ale následne sa prepadol a do cieľa prišiel až na 102. mieste. Jeho brat Peter obsadil 51. pozíciu.

Velitsovci sú od 1. januára členmi tímu Omega Pharma-Quick Step. Ich predchádzajúci zamestnávateľ HTC-Highroad už v súčasnosti ako cyklistický tím neexistuje.

Výsledky - cyklistické preteky na Malorke:

Trofeo Deia (Deia - Deia, 151 km): 1. Lars Peter Nordhaug (Nór.) Sky 3:55:27 h, 2. Rui Costa (Portug.) Movistar +26 s, 3. Luis Henao (Kol.) Sky +28, 4. Jakob Fulsang (Dán.) Radioshack-Nissan +35, 5. Tiago Machado (Portug.) Radioshack-Nissan +45, 6. Salvatore Puccio (Tal.) Sky +57, ... 51. Peter Velits (SR) Omega Pharma-Quick Step +2:45 min, 102. Martin Velits (SR) Omega Pharma-Quick Step +13:29

Trofeo Migjorn (Llucmajor - Campos, 171,7 km): 1. Andrew Fenn (V. Brit.) Omega Pharma-Quickstep 3:52:51 h, 2. Alexander Porsev (Rus.) Kaťuša, 3. Matteo Pelucchi (Tal.) Europcar, 4. Manuel Antonio Leal Cardoso (Portug.) Caja Rural, 5. Edvald Boasson Hagen (Nór.) Sky, 6. Yoeri Havik (Hol.) De Rijke, ... 40. Martin Velits (SR) Omega Pharma-Quickstep všetci čas ako víťaz
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Martin Velits - svetové prvenstvo oblečenia Isadore

Video: Martin Velits - svetové prvenstvo oblečenia Isadore

Ako ťažké je pre profesionálneho cyklistu rozbiehať vlastnú firmu, čo bol po oblečení druhý najlepší nápad na podnikanie a prečo vyzerá oblečenie Isadore, ako vyzerá?
Simon Yates už istým víťazom UCI WorldTour, Peter Sagan na 2. mieste

Simon Yates už istým víťazom UCI WorldTour, Peter Sagan na 2. mieste

Britský cyklista Simon Yates (Mitchelton-Scott) je už istým víťazom prestížneho hodnotenia UCI WorldTour, kde sa rátajú výsledky z najväčších podujatí v sezóne.
Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom? PR článok

Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom?

Koncom septembra je pripravené zaujímavé podujatie s originálnym konceptom, kde môžete preveriť svoje šprintérske schopnosti ale hlavne sa dobre zabaviť.
keyboard_arrow_up