Čech Zdeněk Štybar zvíťazil v sobotňajších cyklokrosových pretekoch série Superprestige v belgickom Middlekerku. Na druhej priečke sa umiestnil domáci Sven Nijs a tretí bol jeho krajan Tom Meeusen. V konečnom poradí seriálu uspel Nijs pred ďalším Belgičanom Kevinom Pauwelsom a Štybarom.

Výsledky - preteky Superprestige v cyklokrose v Middlekerku:

Muži-elite: 1. Zdeněk Štybar (ČR) Omega Pharma-Quick Stepm 2. Sven Nijs (Belg.) Landbouwkrediet, 3. Tom Meeusen (Belg.) Telenet-Fidea, 4. Kevin Pauwels (Belg.) Sunweb-Revor, 5. Radomir Šimůnek (ČR) BKCP-Powerplus, 6. Klaas Vantornout (Belg.) Sunweb-Revor

Konečné poradie seriálu: 1. Nijs, 2. Pawels, 3. Štybar
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Marin 2019 – špecialista na gravel PR článok

Marin 2019 – špecialista na gravel

V osemdesiatych rokoch vznikla značka Marin Bikes a od začiatku sa sústredili hlavne na horské bicykle. Tejto filozofii zostali verní, a preto klasický „cesťák“ tu budete hľadať márne. O to viac si prídu na svoje fanúšikovia kategórie gravel.
Prezidentom UEC Rocco Cattaneo, Peter Privara prezidentom komisie pre cyklokros

Prezidentom UEC Rocco Cattaneo, Peter Privara prezidentom komisie pre cyklokros

Delegáti 31. kongresu UEC (Európskej cyklistickej únie) potvrdili vo funkcii prezidenta tejto medzinárodnej organizácie Švajčiara Rocca Cattanea. Peter Privara bol oficiálne uvedený do funkcie prezidenta novozriadenej komisie cyklokrosu UEC.
MSR v cyklokrose: Haringov šiesty titul, Keseg Števkovej piaty

MSR v cyklokrose: Haringov šiesty titul, Keseg Števkovej piaty

Blato, voda, sneh a zima sprevádzali počas boja o víťazstvo pretekárov na MSR v Bánovciach nad Bebravou, tak sa pozrite, ako to dopadlo.
keyboard_arrow_up