Súťaž o štartovné na Leitha.Berg-Radmarathon 2012

V nedeľu 27. mája sa uskutoční už desiaty (celkovo dvadsiaty) ročník pretekov LETHA.BERG-RADMATAHON. Vypísané sú tri trasy – dva, tri alebo štyri okruhy o dĺžke 40km a s prevýšením 500m. Vyhodnotení budú jednotlivci (m/ž) a trojčlenné tímy (m/ž/mix), ako aj vekové kategórie (mládež, juniori, elite, 40+, 50+, 60+ a 70+)

Každý zúčastnený získa za štartovné (od 35,-€) účasť na výbornom cestnom podujatí so zabezpečenou trasou (časť vedie po autostráde B50), meranie času a losovanie množstva hodnotných cien. V cieli dostane každý štartujúci dar, robustný univerzálny batoh. K podujatiu tradične patrí dychová hudba vo sviatočnom stane, dostatočné občerstvenie na trase a zdarma jedlo a pitie v cieli.

„Z dôvodu vyhodnotenia vekových kategórií sa stále viac účastníkov porovnáva s inými rovesníkmi, čo je ďalší dôvod vydať zo seba to najlepšie. Ale na štarte sú aj cyklisti, ktorí berú ako výzvu pokorenie najdlhšej trasy“, teší sa organizátor. Podujatie je obľúbené aj u osôb sprevádzajúcich pretekárov, keďže v každom kole prechádzajú účastníci kontrolným bodom v mieste štartu.

Po pretekoch sa majú štartujúci možnosť bezplatne zrelaxovať v blízkom bazéne. Vďaka krátkej vzdialenosti prichádza čoraz viac športovcov zo susediacich štátov, pretože v rozumnom štartovnom sú zahrnuté kvalitné služby.

Súťaž prebieha na http://www.maratony.eu/sutaz.htm
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

Rozhovor: Jakub „Wechet“ Jankových - z MTBIKERu až na Majstrovstvá SSC mechanikov

O tom, že máme šikovných mechanikov, sa môžete presvedčiť pri poruchách vašich dvojkolesových tátošov a ich servise u nás. Ako však dať túto šikovnosť „na papier“?
Vyhraj jeden z troch čističov Kärcher OC3 a umývaj bez starostí

Vyhraj jeden z troch čističov Kärcher OC3 a umývaj bez starostí

Často vozíš domov špinavý bike a nemáš ho čím umyť? Večný problém môže vyriešiť Kärcher OC3, ktorý môžeš získať len za správnu odpoveď.
Bikepacking naprieč rakúskymi Alpami - v ústrety dažďu a snehu

Bikepacking naprieč rakúskymi Alpami - v ústrety dažďu a snehu

Aké je Rakúsko? Bežný smrteľník si predstaví mliečnu čokoládu, šnicel a Mozarta. Cyklista vidí množstvo cyklistických ciest, ohľaduplných šoférov a krásnych alpských stúpaní.
keyboard_arrow_up