Športservis prináša najväčší testovací deň bicyklov v Bratislave

Športservis prináša najväčší testovací deň bicyklov v Bratislave

Bajkeri aj žiletkári pozor! Opäť prinášame úspešné podujatie, kde si môžete otestovať bicykle
svetových značiek Giant, Cannondale, Pells a Scott.

Príďte v utorok 8.mája na lúku Snežienka pri Železnej studničke. Vyše 50 kúskov testovacích modelov špičkových značiek Giant, Cannondale, Pells a Scott sa trasie, aby ste ich poriadne prevetrali. Chcete sa utvrdiť, že vám vysnívaný bike pred kúpou sadne? Zadarmo si budete môcť odskúšať najhorúcejšie novinky tejto sezóny, horské aj cestné bajky. Stačí ak sa preukážete dvoma dokladmi aj s fotografiou a na pol hodinu si môžete vyskúšať bicykel, ktorý si vyberiete. Bicykle, na ktorých prídete, budú pritom uschované na stráženom mieste.

Za najlepšími bicyklami nemusíte chodiť do Športservisu v Biskupiciach a v Petržalke. Tento krát príde ŠPORTSERVIS k vám. Tak nezabudnite: už 8.mája na lúke Snežienka. Teší na vás team Športservisu!

Viac na http://www.sportservis.sk

Športservis testovací deň bicyklov

Dátum: 8.5.2012, utorok (sviatok)

Čas: 10:00 – 15:00

Miesto: Lúka Snežienka pri Železnej Studničke (spodná stanica lanovky na Kolibu)

info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Testovací deň SCOTT – príďte pojazdiť a dozvedieť sa niečo zaujímavé priamo na traili

Pozvánka: Testovací deň SCOTT – príďte pojazdiť a dozvedieť sa niečo zaujímavé priamo na traili

Medzi bikermi je len málo takých, ktorým pri slove génius nenapadne ako prvé model od SCOTTu. Práve tento legendárny all-moutain prieskumník v rôznych špecifikáciách vrátane „tučnejšej“ verzie 27,5 plus je pre vás pripravený na testovanie už túto sobotu. A to nie je všetko...
Kupujete bicykel? Najprv ho otestujte! PR článok

Kupujete bicykel? Najprv ho otestujte!

Plánujete kúpu nového bicykla, ale neviete, či je pre vás ten pravý? Vyskúšajte si, ako sa na ňom jazdí! Bojíte sa, či vám sadne nový bicykel? Kamarát vám hovoril o elektrobicykloch, ale nie ste si istí, či by sa vám takýto typ bicykla páčil? Najlepší spôsob, ako to zistiť, je bicykel pred kúpou otestovať. Mnohokrát sa tak vyhnete investícii, ktorú by ste mohli neskôr ľutovať.
Športservis testovací deň už túto nedeľu PR článok

Športservis testovací deň už túto nedeľu

Rozmýšľate nad kúpou bicykla, ale neviete, ktorý je pre Vás ten pravý? Príďte si ich vyskúšať na vlastnej koži! Už túto nedeľu 11. mája na lúke Snežienka pri Železnej studničke. Športservis pre vás pripravil 4. testovací deň, na ktorom si budete môcť vyskúšať viac ako 50 bicyklov svetových značiek Giant, Scott, Cannondale, CTM či Kellys. Horské, cestné aj elektrobicykle, to všetko nájdete na jednom mieste – v nedeľu 11. mája od 10:00 do 15:00 na lúke Snežienka pri Železnej studničke pod spodnou stanicou lanovky na Kolibu.
keyboard_arrow_up