Zdroj: Garmin Barracuda team

Tím Garmin-Barracuda vyhral stredajšiu 4. etapu cyklistických pretekov Giro d´Italia, ktorou bola časovka družstiev na 32,2 km vo Verone. Novým lídrom pretekov sa stal Litovčan Ramunas Navardauskas z víťazného tímu, ktorý vyzliekol z ružového dresu Taylora Phinneyho z tímu BMC, ktorý finišoval na 10. priečke s odstupom 31 sekúnd a celkovo klesol na piaty post.

Druhú pozíciu v stredajšej etape obsadilo družstvo Kaťuša s 5-sekundovým odstupom na Garmin-Barracuda, tretia skončila Astana (+22 s). Zamestnávateľ slovenského cyklistu Martina Velitsa - Omega Pharma-Quickstep obsadil piatu pozíciu. Dvadsaťsedemročný Púchovčan M. Velits sa posunul v celkovom poradí o päť miest vpred na 35. pozíciu. Počas štvrtého dňa sa prestížne preteky presunuli z Dánska do tradičného dejiska - Talianska.

Výsledky - Giro d´Italia 2012: :

4. etapa (Verona - Verona, časovka družstiev na 32,2 km): 1. Garmin-Barracuda 37:04 min, 2. Kaťuša +5 s, 3. Astana +22, 4. Saxo Bank +22, 5. Omega Pharma-Quickstep +24 (v tíme aj Martin Velits), 6. Orica-GreenEdge +25, 7. Liquigas-Cannondale +26, 8. RadioShack-Nissan +28, 9. Sky +30, 10. BMC Racing +31

Poradie po 4. etape: 1. Ramunas Navardauskas (Litva) Garmin-Barracuda 10:01:53 h, 2. Tyler Farrar (USA) Garmin-Barracuda, 3. Robert Hunter (JAR) Garmin-Barracuda obaja +10 s, 4. Ryder Hesjedal (Kan.) Garmin-Barracuda +11, 5. Taylor Phinney (USA) BMC Racing +13, 6. Manuele Boaro (Tal.) Saxo Bank +19, 7. Geraint Thomas (V. Brit.) Sky +21, 8. Sébastien Rosseler (Belg.) Garmin-Barracuda +25, 9. Christian Vande Velde (USA) Garmin-Barracuda +26, 10. Joaquim Rodríguez (Šp.) Kaťuša +30, ... 35. Martin Velits (SR) Omega Pharma-QuickStep +47.

[Foto na úvode: Garmin Barracuda team]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
Denník cyklistu - prekvapivé výsledky (2. časť)

Denník cyklistu - prekvapivé výsledky (2. časť)

Podarí sa mi získať titul majstra SR v časovke? Rozhodol som sa vyskúšať osobného trénera, hoci som ešte nikdy nejazdil podľa individuálneho tréningového plánu.
keyboard_arrow_up