Fotoreport: XC Lúky 9.6.2012

Dnes sa konalo druhé kolo Považsko-Strážovského pohára v Cross Country v Lúkach pri Púchove. Prinášame fotoreport z rozbahnených pretekov od Mathosha.

report_problem Našiel si v texte chybu?

2. kolo MTB XCO Považsko- Strážovský pohár

calendar_today 09.06.2012
format_list_numbered 2. kolo - Považsko-Strážovský pohár
label XC preteky
place Lúky (pri Púchove) (Slovensko)

mathosh 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Cyklistický chlieb sa lámal v Košeckom Podhradí PR článok

Cyklistický chlieb sa lámal v Košeckom Podhradí

Tradične vysokú úroveň, športovú i spoločenskú malo 3. kolo tohtoročného Považsko-Strážovského pohára horských bicyklov, ktoré sa v prvú augustovú nedeľu uskutočnilo v prekrásnom prostredí futbalového stánku Slovana Košecké Podhradie. Už po tretí raz v histórii ho tu v rámci dlhodobej pohárovej súťaže MTB XCO pripravil jeho hlavný garant a iniciátor - Klub športových nadšencov Košecké Podhradie - známy široko ďaleko nielen rôznorodosťou svojich klubových aktivít a skvelými športovými výsledkami svojich členov, ale aj precíznou prácou svojho početného, odborne mimoriadne zdatného organizačného štábu.
Fotogaléria zo Svetového pohára v Novom Meste na Morave

Fotogaléria zo Svetového pohára v Novom Meste na Morave

Fotogaléria z druhého kola Svetového pohára v Novom Meste na Morave. Náročná trať preverila schopnosti a techniku celej svetovej špičky v kategórii XC. Nedeľné finále v kategórii muži Elite ovládol Švajčiar Nino Schurter pred Julienom Absalonom. Pódiovú trojicu uzatvára Lukas Flückiger. Domáceho pretekára a zároveň jedného z najväčších favoritov preteku, Jaroslava Kulhavého vyradil z boja o víťazstvo pád na jednej z umelo vytvorených sekcii. Slovák Michal Lami skončil na 34. mieste, ostatní reprezentanti museli pre stratu jedného kola na najlepších odstúpiť.
Fotoreport z Považsko-Strážovského pohára v Zliechove

Fotoreport z Považsko-Strážovského pohára v Zliechove

Včera, v sobotu 12.5.2012, sa išlo prvé kolo Považsko-Strážovského pohára v Cross Country v Zliechove. Atmosféru z upršaných pretekov priblížil mathosh.
keyboard_arrow_up