Zdroj: Cube

Pre budúcu sezónu nemecký výrobca pridal do svojej ponuky tretí rozmer kolies a zásadne zmenil model Stereo, ktorý bude k dispozícii vo verzii 27,5" a 29".

Cube AMS

Rada AMS HPC ponúka pre nasledujúcu sezónu päť modelov s 29 palcovými kolesami. Nové AMS 100 postavené na ráme so 100mm zdvihom je závodným nástrojom no nestratí sa ani pri celodenných výletoch. Modely s označením SLT sú vybavené tlmičom Fox CTD ktoré umožňujú rýchlu a jednoduchú zmenu medzi tromi rôznymi režimami pomocou diaľkového ovládania. Cube AMS 150 ponúka nízku hmotnosť v kombinácii s vysokým zdvihom vďaka čomu dodáva dôveru a istotu v náročnom teréne. Novým vstupným modelom do série AMS sa stáva XMS ktorý disponuje 120mm zdvihom

cube_ams_150
Cube AMS 150 Super Hpc Slt

cube_ams_100
Cube AMS 100 Super Hpc Slt

Cube Stereo

Vrcholom rady Stereo sú na rok 2013 modely s prepracovaným rámom pre 27,5" kolesá, Cube vyvinul nový koncept prispôsobený tomuto rozmeru. Rám Sterea prešiel zásadnou odtučňovacou kúrou - oproti minuloročnému modelu schudol o 700g a dostáva sa tak na hmotnosť približne 1800g bez tlmiča. Model Stereo Super Hpc 140 Slt je osadený na 29" kolesách a pracuje so 140mm zdvihom. STEREO Super HPC 160 SLT s 27,5" kolesami využíva 160mm zdvihu.

cube_stereo_29
Cube Stereo 29 Super Hpc Slt

cube_stereo_650b
Cube Stereo 650b Super Hpc Slt

[Foto na úvode: Cube]

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: Wilier - predstavenie nových modelov spolu s návštevou fabriky

Reportáž: Wilier - predstavenie nových modelov spolu s návštevou fabriky

Nahliadnite do zákulisia jedného z klasických výrobcov bicyklov, ktorý predstavil viaceré novinky.
Cestná kolekcia CUBE 2017 – pohodlie, aerodynamika aj preteky PR článok

Cestná kolekcia CUBE 2017 – pohodlie, aerodynamika aj preteky

CUBE patrí medzi výrobcov, ktorí dokážu vďaka svojej širokej ponuke cieliť na jednotlivé preferencie jazdcov. Či už túžite hlavne po pohodlí a komforte alebo naopak, hľadáte športovo zameraný bicykel schopný zvládnuť aj preteky na najvyššej úrovni. Navyše, v kombinácii s veľmi dobrým pomerom ceny a ponúkaných vlastností. No a nie je tomu inak ani v kolekcii 2017.
CUBE: Cestné bicykle 2016 PR článok

CUBE: Cestné bicykle 2016

Modelový rad 2016 v podstate u CUBE rozdelili do 3 hlavných kategórií (comfort, aero endurance, racing). Každá z nich je zameraná na iný štýl jazdenia a podľa toho je vytvorená aj geometria každého radu. Taktiež je zrejmý trend nástupu kotúčových bŕzd, ktoré nájdete vo veľkom množstve u ponúkaných modeloch.
keyboard_arrow_up