Zdroj: root

Zdravíme Vás, milé bajkerky, milí bajkeri, kamaráti, či ostatné spriaznené duše s Kráľovským MTB maratónom.

Čas sa neuveriteľne rýchlo posúva k 1.9.2012 a nastala chvíľa predstaviť Vám tohtoročnú novinku. Nápad, ktorý sme nosili v hlavách už pár rokov, dozrel. Podarilo sa nám zrealizovať – dúfame, že aj pre Vás – úplne výnimočnú novinku. TRIČKO S FOTOGRAFIOU PRETEKÁRA priamo z pretekov Kráľovský MTB maratón 2012.
Táto výnimočná spomienka na preteky však potrebuje aj Vašu spoluprácu na zrealizovanie a dotiahnutie do úspešného konca, ktorým bude doručenie trička s Vašou fotografiou priamo k Vám.

Vzhľadom na technické možnosti sa NEBUDE pamätné tričko dávať do štartovacieho balíčka, ktorý bude už aj tak plný – veríme, že príjemných noviniek. V priestore prezentácie nájdete stánok s názvom „Pamätné tričko“.
V stánku vystavíme všetky veľkosti tričiek s aktuálnym dizajnom, pričom si ho navyše budete môcť vyskúšať a zvoliť jeho správnu veľkosť. Milý a ochotný človiečik Vám rád odpovie na všetky Vaše zvedavé otázky týkajúce sa pamätného trička. Podrobný a zrozumiteľný návod ako si po pretekoch cez internet objednať pamätné tričko bude v štartovacom balíčku aj na našej webovej stránke http://www.kralovskymaraton.sk.

Samotné objednanie a distribúcia pamätného trička, ktoré je súčasťou štartovného a nedopláca sa naň (platí len pre tých, ktorí sa prihlásia a zaplatia štartovné do 19.8.2012 - po tomto termíne si musí každý, kto má záujem o takéto tričko, zaplatiť 10€), sa bude realizovať veľmi jednoducho. Vo výsledkovej listine na http://www.kralovskymaraton.sk resp. http://www.cyklo.sao-tatry.sk sa po kliknutí na Vaše meno otvorí objednávkový formulár, v ktorom si vyberiete niektorú z Vašich fotografií, doplníte požadované údaje a potvrdíte objednávku. Pre pretekárov, ktorí nemajú záujem o svoju fotografiu na tričku, existuje variant s kolorovanou fotografiou cyklistu, ktorú poznáte z našich letákov, plagátov a skúšobných tričiek. Dôležité údaje sú: veľkosť trička, vybraná fotografia, správna a aktívna e-mailová adresa. Pre zahraničných pretekárov aj správna a aktívna korešpondenčná adresa.
kralovsky-maraton-tricko
Distribúcia bude prebiehať v spolupráci s naším partnerom FaxCOPY, ktorý nám pomôže zrealizovať túto výnimočnú myšlienku. V objednávkovom formulári si vyberiete, jedno z 37 stredísk FaxCOPY, ktoré je pre Vás najvýhodnejšie. Prostredníctvom e-mailu dostanete informáciu, že už Vás čaká tričko vo vybranom stredisku FaxCOPY. Tričko si osobne prevezmete na základe preukázania totožnosti (podmienka prevzatia). Náš partner, FaxCOPY, Vám ešte ponúkne množstvo ďalších spomienkových predmetov, ktorými budete môcť potešiť seba, či svojich známych.
POZOR, oznam pre zahraničných účastníkov pretekov. Zahraniční pretekári, ktorým nebude vyhovovať žiadne zo stredísk nášho partnera FaxCOPY, doručíme pamätné tričko doručovateľskou službou. Preto je dôležité, aby Vaša korešpondenčná adresa bola správna a aktívna.

Veríme, že Vás táto výnimočná myšlienka oslovila. Veríme, že silný dojem zo samotných pretekov bude ešte viac umocňovať originálne pamätné tričko.Pre nás všetkých je to novinka vyžadujúca trocha náročnejšiu logistiku. S kúskom Vašej ochoty a trpezlivosti sa budeme určite spoločne tešiť z vydarenej veci. ?

Športový klub Pegas

[Foto na úvode: root]

report_problem Našiel si v texte chybu?

Kráľovský MTB maratón

calendar_today 01.09.2012
format_list_numbered 12. kolo - Cyklomaratónska séria
format_list_numbered 6. kolo - Slovenský pohár XCM
label MTB maratón
place Granč - Petrovce (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: Kráľovský maratón – majstrák v štýle poctivého MTB

Reportáž: Kráľovský maratón – majstrák v štýle poctivého MTB

Je to jasné...poriadne trate prinášajú aj poriadnu porciu zážitkov. Dôkazom bol opäť Kráľovský maratón, ktorý pripravil množstvo prekvapení a o ďalšie sa postaralo samotné počasie.
Pozvánka: Kráľovský MTB Maratón sa stane dejiskom Majstrovstiev Slovenska

Pozvánka: Kráľovský MTB Maratón sa stane dejiskom Majstrovstiev Slovenska

Počas tretej augustovej soboty sa v okolí Spišského hradu bude opäť bojovať o cenné kovy – tentoraz aj s príchuťou „trikolóry“, keďže dlhá trať maratónu bude pre rok 2020 aj oficiálnymi Majstrovstvami Slovenska v MTB maratóne.
Reportáž: Kráľovský MTB Maratón – náročné preteky v peknom prostredí

Reportáž: Kráľovský MTB Maratón – náročné preteky v peknom prostredí

V sobotu 17. augusta sa konal už 12. ročník tohto “kráľovského” podujatia, ktoré je tento rok súčasťou MOUNTAIN BIKE SPIRIT TOUR a taktiež aj Východ MTB Ligy.
keyboard_arrow_up