Zdroj: mathosh

Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil v nedeľňajších jednodňových pretekoch Vattenfall Cyclassics v nemeckom Hamburgu štrnáste miesto. Na podujatí UCI WorldTour 2012 sa z víťazstva tešil Arnaud Démare z tímu FDJ časom 6:03:20 h, druhú pozíciu obsadil Nemec André Greipel a tretí skončil Talian Giacomo Nizzolo, obaja dosiahli rovnaký čas ako víťaz.

Dvadsaťročný Francúz Démare sa presadil v záverečnom špurte pelotónu, keď pred seba nepustil viacero favoritov, medzi ktorými bol aj víťaz troch etáp z tohotorčonej Tour de France P. Sagan. Cyklisti absolvovali v okolí Hamburgu 245,9 km.

Výsledky - Vattenfall Cyclassics (245,9 km):

1. Arnaud Démare (Fr.) FDJ 6:03:20 h, 2. André Greipel (Nem.) Lotto-Belisol, 3. Giacomo Nizzolo (Tal.) RadioShack-Nissan, 4. Tom Boonen (Belg.) Omega Pharma - Quick-Step, 5. Edvald Boasson Hagen (Nór.) Team Sky, 6. Mark Renshaw (Aus.) Rabobank, ... 14. Peter Sagan (SR) Liquigas-Cannondale - všetci rovnaký čas ako víťaz

[Foto na úvode: mathosh]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Slovensko malo priemerných športovcov. Malo dobrých športovcov. Malo vynikajúcich športovcov. A potom je tu Peter Sagan.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
keyboard_arrow_up