Zdroj: mathosh

Slovenská juniorka Ivana Kuriačková obsadila na pretekoch Európskeho pohára v triatlone v ruskom stredisku Penza ôsme miesto. Vo všetkých kategóriách dominovali domáci ruskí pretekári, ktorí s výnimkou bronzového stupienka v kategórii žien - elite obsadili všetky medailové pozície.

Výsledky

MUŽI - elite (1,5 km plávanie - 40 km cyklistika - 10 km beh): 1. Vladimir Turbajevskij 1:48:07, 2. Ivan Tutkin 1:48:22, 3. Igor Poľanskij (všetci Rus.) 1:48:27

ŽENY - elite (1,5 km plávanie - 40 km cyklistika - 10 km beh): 1. Jelena Danilovová 2:07:18, 2. Arina Šulginová (obe Rus.) 2:07:32, 3. Julia Jelistratovová (Ukr.) 2:07:53

JUNIORI (0,75 km plávanie - 20 km cyklistika - 5 km beh):

1. Alexej Chmelevskij 56:45 min, 2. Andrej Mojsejenko 56:49, 3. Iľja Prasolov (všetci Rus.) 56:59

JUNIORKY(0,75 km plávanie - 20 km cyklistika - 5 km beh):

1. Anastasia Protaseňová 1:04:18, 2. Anastasia Gorbunovová 1:04:24, 3. Oľga Agapovová (všetky Rus.) 1:04:31, ... 8. Ivana Kuriačková (SR) 1:07:33

[Foto na úvode: mathosh]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

František Lami obsadil 3. miesto na majstrovstvách sveta v zimnom triatlone

František Lami obsadil 3. miesto na majstrovstvách sveta v zimnom triatlone

Slovenský reprezentant František Lami obsadil 3. miesto v súťaži mužov do 23 rokov na majstrovstvách sveta v zimnom triatlone v talianskom Cogne. Pretekár tímu JUMP sport klub Košice, známy skôr z horskej cyklistiky, sa prvý raz predstavil v triatlonových pretekoch a hneď si vybojoval medailové umiestnenie.
Triatlon: Kuriačková skončila tretia v Španielsku

Triatlon: Kuriačková skončila tretia v Španielsku

Slovenská reprezentantka v triatlone Ivana Kuriačková obsadila 3. miesto v pretekoch Európskeho pohára junioriek v španielskom Aquilase. Slovákom sa v tomto španielskom mestečku darí, v sobotu v ňom získal Richard Varga na majstrovstvách Európy mužov do 23 rokov striebornú medailu. Informáciu priniesla oficiálna webová stránka Slovenského zväzu triatlonu.
Vargovi sa v Štokholme opäť darilo

Vargovi sa v Štokholme opäť darilo

Slovenský reprezentant Richard Varga obsadil 7. miesto v siedmych pretekoch osemdielneho seriálu majstrovstiev sveta v triatlone v Štokholme. Vo švédskej metropole sa slovenskej jednotke darí, pred rokom sa tam dostal prvýkrát v seriáli MS do elitnej desiatky (9. miesto), teraz toto umiestnenie ešte vylepšil. Tento rok už bol Varga aj šiesty v rakúskom Kitzbüheli.
keyboard_arrow_up