Zdroj: mathosh

Tretí deň , tretia fotogaléria. Dnes si môžete prezrieť novinky a tredny v česko-slovenskej produkcii a dozvedieť sa viac o tom že kožené sedlá nie sú len štýlovým ale najmä funkčným doplnkom s dlhou tradíciou.

Brooks

Málo cyklistických firiem sa môže pochváliť tradíciou ako Brooks . Vo Friedrichshafene predstavil niekoľko noviniek a zmien pre budúcu sezónu. Zaujímavosťou je že kožené sedlá Brooks sa ako jediné na svete prispôsobia tvaru jazdcovho pozadia. O kvalite svedčí aj fakt, že využívajú rovnaké zdroje kože ako napr. Louis Vuitton alebo Hermes.

brooks
Rubena

Olympijská sezóna sa podpísala na modeloch mnohých výrobcov. Inak tomu nebolo ani na stánku českej Rubeny kde boli predstavené okrem iného aj plášte na BMX jazdenie s londýnskym logom.

rubena
Remerx

U českých výrobcov ešte ostaneme. Nástup 27,5" kolies zachytili aj v Remerxe ,kde pre sezónu 2013 doplnili ponuku kolies ale aj samostatných ráfikov so "stredným" priemerom.

remerx
Elektrobiky

Elektrobikom bola venovaná okrem stánkov väčšiny výrobcov aj samostatná vonkajšia expozícia s testovacím okruhom ,na ktorom si mohli návštevníci vyskúšať rôzne riešenia od sád na úpravu sériových bikov po bicykle s integrovanými akumulátormi.

elektrobike
Kellys

Hneď ako návštevník odtrhol oči od pomaľovaných hostesiek mohol si všimnúť nové farebné kombinácie a niekoľko nových modelov. K videniu bol tiež prototyp celoodpruženého rámu na budúce sezóny.

kellys
Kenzel

Slovenský výrobca reaguje na vlnu citybikov dvomi novými modelmi . Model Estrada ( na fotke ) je k dispozícii v dámskom aj pánskom prevedení. Zaujímavosťou je, že rámy sú vyrábané na Slovensku.

kenzel
Cannondale

Medzi hlavné ťaháky na stánku patril okrem modelov Ultimate a vylepšených cestných kľúk aj bike žilinského rodáka Petra Sagana.

cannondale
Kindshock

U nového modelu Lev došlo k prepracovaniu ovládania a miesto pripojenia bovdenu sa presunulo od zámku k sedlovej objímke- toto riešenie je určite praktickejšie a už nebude nutné riešiť voľný ovládací bovden ktorý sa pohybuje pri vysúvaní a zasúvaní sedlovky.

kindshock
Lezyne

To že dielenské náradie a náradie celkovo nemusí vyzerať iba fádne ale môže byť tiež štýlovým doplnkom pri zachovaní funkcie dokazovala firma Lezyne . Na svojom stánku prezentovali prepracované modely lepení, náradia ale aj púmp a mnoho iných doplnkov.

lezyne
Mondraker

Integrated Stem Technology- nedávno futuristická vízia a dnes súčasť sériovej ponuky. Ide o rozhodne zaujímavé riešenie ktoré prináša inovatívny a originálny prístup.

mondraker
Eurobike 2012 - 1. diel
Eurobike 2012 - 2. diel

[Foto na úvode: mathosh]

report_problem Našiel si v texte chybu?
mathosh 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Fotogaléria: Eurobike 2014 - 1. časť

Fotogaléria: Eurobike 2014 - 1. časť

Koncom augusta sa uskutočnil v nemeckom meste Friedrichshafen 23. ročník jednej z najväčších cyklistických výstav sveta. Podľa ohlasov vystavovateľov, s ktorými som sa rozprával už možno Eurobike považovať za najväčšiu bike výstavu sveta, kde tento rok vystavovalo 1320 spoločností z 54 krajín. MTBiker bol pri tom a v najbližších dňoch vám budeme prinášať fotogalérie a články z tejto výstavy.
Fotogaléria Eurobike 2013

Fotogaléria Eurobike 2013

Fotogaléria z najväčšej európskej výstavy bicyklov, komponentov a doplnkov Eurobike 2013, ktorá sa už tradične konala v nemeckom Friedrichshafene
Eurobike 2012 - 6.diel

Eurobike 2012 - 6.diel

Posledná časť fotogalérie z Eurobiku 2012 v ktorej sa dozviete viac o headsete od značky LAS ale aj o tom ktorý výrobca prezentoval nový Am/En model.
keyboard_arrow_up