Zdroj: mathosh

Slovenský cyklista Peter Sagan triumfoval na 51. ročníku kritéria v belgickom Bavikhove. Držiteľ zeleného trička pre víťaza bodovacej súťaže z Tour de France 2012 prekonal v záverečnom šprinte svojho veľkého rivala z koncoviek celého pelotónu, Brita Marka Cavendisha. Tretí skončil domáci Niko Eeckhout.

"Napriek nádhernému vývoju sezóny stále nemám dosť. Ešte chcem niekoľkokrát zabrať. Pochopiteľne, inšpiráciou sú pre mňa najmä majstrovstvá sveta," cituje 22-ročného žilinského rodáka Sagana sekcia Sport Wereld portálu Nieuwsblad.

Jazdec tímu Liquigas-Cannondale by sa mal najbližšie predstaviť na podujatiach WorldTour v kanadských mestách Québec (7. septembra) a Montreal (9. septembra). Na oboch bude patriť k favoritom. Pôjde o súčasť Saganovej prípravy na MS v holandskom Valkenburgu (15. - 23. septembra).

[Foto na úvode: mathosh]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Slovensko malo priemerných športovcov. Malo dobrých športovcov. Malo vynikajúcich športovcov. A potom je tu Peter Sagan.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
keyboard_arrow_up