Keď človek leží v nemocnici už tretí týždeň so zlomeninami stavcov, začnú mu napadať rôzne šialené úlety a iné nepredstaviteľné voloviny. Neviem, či mi to už liezlo tak na hlavu, ale zamyslel som sa nad tým, že asi si dlhšiu dobu nepojazdím a nezaskáčem a v tom mi svitlo. Žiarovka sa rozsvietila a dala mi ťukés do hlavy, aby som pouvažoval nad malým bike videom. Mal som dosť toho pozerania na videá počas marodky, stále len tie isté internetové stránky a filmy. Dosť, veď prečo sa pozerať na zahraničné bike videá! Zrealizujme niečo naše, z domácej pôdy.

Postupom času som sa dal do stavu bike, ale len „ofafrne“, na začiatok a už sa to zvrhávalo. Čim viac som jazdil, tým viac som cítil, že chcem urobiť niečo s tým videom. Jasnačka, veď nemôžem hneď makať na 100% a oddýchnem si popritom pri fotoaparáte.
Dostávam sa do štádia názov? Hneď mi bolo jasné že to bude mať niečo společné s našou komunitou AM.EN bikerov. AM.EN - pre menej znalých je to skratka all mountain a enduro. Hľa dresy máme parádne, tak ideme na to! AM.EN FAMILY to bude dobrý nápad, snáď ...
O bande jednej bikerskej od Prešova netreba veľa hovoriť. Prišiel som, napísal som, oboznámil som ich s nápadom a čakal som. Prišlo im to vcelku ako fajn nápad. Boli veľmi radi, že niekto sa konečne na to dal. Dať do pozornosti našu AM.EN rodinku v ktorej si nažívame/ užíváme každý šuter a kilometer. Či sme v Slánskych a či inde, šutre nie sú nič zlé, ale len to pozitívne.
Postupom času sme začali s točením jednotlivých videí. Nebolo to ľahké, keďže som bol na veľa vecí sám, no v každom prípade mi pomáhali moji super kámoši a rodina.
Toť je asi takýto maličký úvod do sveta našej AM.EN FAMILY. Dúfam, že sa Vám film zapáči. Cieľom je ukázať pre širší okruh ľudí kto sme, čo jazdíme, aby sme boli podporovaní my všetci BIKERI!
Na koniec, veľká vďaka super kámošom: Ján Tekel (ďakujem za veď ty vieš čo " title=" ), Jakub Hajdu, Dodo Vasilišin, Michal Rehák, Lucia Pastoreková, Lukáš Doroš a všetkým, ktorí boli ochotný si zapózovať a pomôcť pri natáčaní... Ďalej celej mojej rodine a hlavne veľké ďakujem priateľke Ivuške Kontrošovej, ktorá sa napočúvala mojích nápadov ( a dopísala do článku asi milión zabudnutých čiarok " title=" ) a dúfam, že ju nebolela často zo mňa hlava... Samozrejme ďakujem aj Vám, každému, kto si pozrie tento film. Tento film je venovaný pamiatke zosnulého super bikera a kamaráta Roberta Manducha.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Video: Drobnosti, čo robia veľké rozdiely -  Ghost Riot Trail, Enduro a Full Party

Video: Drobnosti, čo robia veľké rozdiely - Ghost Riot Trail, Enduro a Full Party

Čo sú dnes moderné prvky na zábavu určených fullov? Ako vie značka zmeniť určenie jedného modelu na základe použitých komponentov?
Video: Ghost SL AMR 3.7 LC - veľa muziky za dobré peniaze

Video: Ghost SL AMR 3.7 LC - veľa muziky za dobré peniaze

Kvalitný bike pre all-mountain nemusí byť extrémne drahý, o čom presviedča aj Ghost pri modeli SL AMR.
Video: Rock Machine Blizz CRB v all-mountain úprave

Video: Rock Machine Blizz CRB v all-mountain úprave

Tento model je skutočný chameleón a môžete sa vydať pri jeho ladení viacerými smermi. Ja som si ho upravil pre potreby športového all-mountain. Prečo?
keyboard_arrow_up