Športové kamery Liquid Image

Liquid Image Impact Series HD sú športové okuliare so vstavanou HD videokamerou.
Okuliare sú určené na, motokros, jazdu na štvorkolkách a enduro motorkách prípadne na bicykel (DOWNHILL, ALL MOUNTAIN, FREERIDE, HARDTAIL)

Umiestnenie kamery vo výške vašich očí Vám umožňuje zachytiť jedinečné videá a snímky z Vášho vlastného pohľadu (POV). K užívaniu nie sú potrebné žiadne držiaky ani nadstavce, kedže kamera je zabudovaná priamo v okuliaroch. Vaše ruky zostávajú vždy voľné. Okuliare Impact Series HD sa dajú taktiež prispôsobiť každej prilbe nastavitelnými bočnými uchýtmi.

Kamera disponuje šošovkou, ktorá dokáže zaznamenávať širokouhlý obraz až do 136 stupňov.Kamera nahráva so zvukovou stopou v profesionálnej HD kvalite v rozlíšení 720p HD, taktiež je ňou možné fotiť 5MPx fotografie. Videa a fotky je možné ukladať na micro SDHC karty s kapacitou do 32 GB. Jednoduchá synchronizácia a prenos dát s počítačom je buď cez micro SDHC kartu alebo cez USB kábel. Ovládanie nahrávania a fotenia je veľmi jednoduché prostredníctvom dvoch tlačidiel umiestných na boku okuliarov. Led indicátori umiestnené zvnútra okuliarov Vám znázorňujú, či je kamera v stand by režime, alebo či práve nahrávate video, prípadne fotíte. Podľa zvoleného režimu sa Vám na displeji zobrazuje ikonka fotoaparátu, alebo videokamery a počet nasnímaných fotiek a videí.


Okuliare Liquid Image - Impact Series HD 720p, majú protizahmlievacie dvojvrstvové sklá s irídiovými antireflexnými vrstvami pre presné prenášanie svetla. Sklá sú z optického lexanu a zaručujú 100% UV ochranu navyše sú odolné voči nárazom. Kamera okuliarov je vodotesná, odolná voči snehu, dažďu a pripadnému krátkemu ponoreniu do vody. Ku okulaliarom je dodávaný odnímatelný chránič na nos a vymenitelné nahradné sklá na ktoré je možné upevniť srhávacie fólie proti nečistotám.


Balenie obsahuje :
- okuliare Impact Series HD 720p
- dobíjatelná batéria Li-ion 1200mAh
- 4GB mirco SDHC karta s čítačkou pre PC
- synchronizačný a nabíjaci micro USB kábel
- audio video kábel na prenos videa a fotiek
- náhradne dvojvrstvové protizahmlievacie sklo
- chránič na nos


Liquid Image ziskal cenu za rok 2011 - CES Innovations Awards for Personal Electronics.
Liquid Image prináša revolúciu v nahrávani HD videa z vlastného pohladu takzvaného POV.

Liquid Image Experience


Vinnie Carbonne - Liquid Image HD Video


Recenzia : PC REVUE



Liquid Image Ego Full HD


Liquid Image Ego je najmenšia akčná športová kamera so zabudovaným Wi-Fi zariadením ponúkajúca nespočetne veľa funkcií a nastavení, ktoré je môžete ovládať priamo cez smartfón. Liquid Image Ego Full HD je kompaktná Full HD kamera s možnosťou nahrávania video záznamu v rozlíšení 1920 x 1080p pri 30 fps a v rozlíšení 1280 x 720p pri 60 fps (videa pre rýchlostné športy). Kamera Liquid Image Ego taktiež zaznamenáva fotografie v rozlíšení 12-MPx a podporuje funkciu pre kontinuálne fotenie.


Liquid Image Ego obsahuje integrované Wi-Fi rozhranie umožňujúce prehrávanie, alebo streamovanie videa v reálnom čase do smartfónov, tabletov alebo počítačov. Ďalšou výhodou zabudovaného Wi-Fi rozhrania je, možnosť nastavenia uhla záberu priamo v teréne. Pomocou prenášaného obrazu do smartfónov presne viete čo nahrávate.

Táto kompaktná kamera je vybavená širokouhlým objektívom so záberom 136 °. Pomocou Wi-Fi aplikácie sa dajú cez smartfón ovládať všetky funkcie kamery. Smartphone podporujúci Android alebo iOS je môžné taktiež použiť pri zmene nastavenia fotoaparátu, alebo pre zobrazenie videa v reálnom čase prípadne prehrávanie záznamu. Kamera Liquid Image Ego podporuje microSD / SDHC karty s kapacitou až do 32 GB. Pre jednoduchý prenos dát slúži synchronizačný USB kábel alebo miroSD karta. Zariadenie je napájané dobíjateľnou 1030mAh batériou s výdržou nepretržitého nahrávania 1.5 až 2 hod.


Balenie obsahuje :
• Liquid Image Ego Full HD
• Multi smerový otočný kĺb s držiakom
• Rovný lepiaci držiak
• Ochranný predný kryt kamery
• USB kábel

Akčná kamera Liquid Image Ego je vodotesná a bez problémov znesie dážď či prúd vody navyše nevadí jej ani mráz. Na ponor pod vodu, alebo potápanie je nutné použiť vodotesné púzdro, ktoré je certifikované do 40m.

Ku kamere Liquid Image Ego Full HD bude možné zakúpiť voliteľné príslušenstvo, kamera je však zároveň kompatibilná s GoPro príslušenstvom.


Video : Liquid Image Ego


Kamery Liquid Image , príslušenstvo ale aj mnoho iných výrobkov môžete zakúpiť na stránke http://www.m-link.sk
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Zbierajte zážitky s novými GoPro HERO7 PR článok

Zbierajte zážitky s novými GoPro HERO7

Nie je to tak dávno, čo sme sa dočkali predstavenia novej akčnej kamery GoPro. A aby toho nebolo málo, neprišla len jedna kamera, ale rovno tri.
Test: Akčná kamera BenQ SP2 s diaľkovým ovládaním na hodinkách

Test: Akčná kamera BenQ SP2 s diaľkovým ovládaním na hodinkách

Mať v ponuke outdoorovú kameru sa pomaly stáva povinnosťou každej väčšej značky zameranej na elektroniku. V BenQ si povedali, že vyrobiť „obyčajnú“ akčnú kameru je predsa len v tejto dobe nudné a tak siahli po originálnom spojení hodiniek a kamery. Výsledok v podobe BenQ SP2 sa nám dostal do rúk na testovanie a veru sme nelenili vyskúšať, čo všetko dokáže.
BenQ SP2 - nová akčná kamera s diaľkovým ovládaním na hodinkách PR článok

BenQ SP2 - nová akčná kamera s diaľkovým ovládaním na hodinkách

Špičková outdoorová akčná kamera BenQ SP2 zachytí vysoko kvalitné Full HD 1080p video so 60 snímkami za sekundu. Oproti konkurenčným modelom ponúka diaľkové ovládanie v podobe náramkových hodiniek v režime Live-View, na ktorých vidíte naživo to, čo práve snímate. Predĺžená výdrž batérie zaistí až 3 hodiny záznamu alebo 460 fotografií. Veľkým lákadlom je okrem výnimočných hodiniek taktiež bohaté príslušenstvo, ktoré je dostupné za veľmi priaznivé ceny.
keyboard_arrow_up