Cyklisti tímu Omega Pharma - QuickStep na čele s hviezdnym Markom Cavendishom či úradujúcim majstrom sveta v časovke Tonym Martinom pricestujú na Slovensko, kde v priestoroch vojenského výcvikového strediska Lešť absolvujú úvodné sústredenie pred novou sezónou. Od pondelka 26. novembra bude profesionálne družstvo ProTour, ktorého súčasťou sú aj Slováci Peter a Martin Velitsovci, na strednom Slovensku tri dni predovšetkým upevňovať vzťahy a posilňovať tímového ducha prostredníctvom rôznych aktivít v neznámom teréne. Doteraz podobnú akciu pod Tatrami neabsolvoval žiaden z tímov.

Tím Omega Pharma-QuickStep pricestuje na Slovensko v pondelok 26. novembra popoludní. Vo výprave nebude chýbať ani generálny manažér Patrick Lefévére. Okrem Cavendisha, Martina a Velitsovcov si dres Omega Pharma-QuickStep, ktorého partnerom je aj slovenská firma janom, obliekajú aj Česi Zdeněk Štybar a František Raboň, Belgičan Tom Boonen, Francúz Sylvain Chavanel či ďalší cyklisti z Talianska, Belgicka, Írska, Nemecka, Veľkej Británie, Poľska, Holandska a Francúzska. Tím bol s 51 víťazstvami v roku 2012 najúspešnejší v profesionálnom pelotóne.
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Martin Velits - svetové prvenstvo oblečenia Isadore

Video: Martin Velits - svetové prvenstvo oblečenia Isadore

Ako ťažké je pre profesionálneho cyklistu rozbiehať vlastnú firmu, čo bol po oblečení druhý najlepší nápad na podnikanie a prečo vyzerá oblečenie Isadore, ako vyzerá?
Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom? PR článok

Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom?

Koncom septembra je pripravené zaujímavé podujatie s originálnym konceptom, kde môžete preveriť svoje šprintérske schopnosti ale hlavne sa dobre zabaviť.
Martin Velits ukončil kariéru

Martin Velits ukončil kariéru

Necelý rok po odchode Petra Velitsa sa definitívne opustiť profipelotón rozhodol aj jeho brat Martin.
keyboard_arrow_up