Decembrové číslo cyklistickej dopravy

Posledné tohtoročné číslo cyklistickej dopravy, berte ho aj ako vianočný darček pre vás. Dočítate sa o tom ako sa navrhujú piktokoridory, čo to o histórii kuriérov na bicykloch ako aj o vyhrievaných cyklotrasách v Holandsku.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pod vianočný stromček: Decembrové číslo Cyklistickej dopravy 2014

Pod vianočný stromček: Decembrové číslo Cyklistickej dopravy 2014

Prijmite od maličký darček od tvorcov časopisu Cyklistická doprava, aby ste si chvíľku medzi upratovaním a vyprážaním našli čas na prečítanie decembrového čísla Cyklistickej dopravy. Prinášame vám v ňom novinky zo Slovenska, kde sa čo stavia a kde buduje, aké sú plány do budúcnosti. K tomu štipka technológií, ktoré môžu potešiť každého cyklistu. Aký má dopad počasie na cyklistiku, tak to vám povieme v článku, ktorý sa zaoberá analyzovaním dát o cyklistov a súvislosti s počasím. Ak vás zaujíma stavba cyklotrás, určite vás záujmu výhody cementobetónového krytu cyklotrás.
Nehoda so šťastným koncom

Nehoda so šťastným koncom

Nehody a krízové situácie spôsobené vodičmi sú, bohužiaľ, častou a „bežnou“ súčasťou cyklistiky v meste. Záznam z priemyselnej kamery zaznamenáva jednu z takýchto situácii. Našťastie so šťastným koncom a celkom mäkkým pristátím. Pravdepodobnosť okolností, ktoré zapôsobili by sa dala asi veľmi ťažko nasimulovať prípadne vypočítať.
Eskalátor No.1 PR článok

Eskalátor No.1

Prvé vydanie online magazínu Eskalátor venované ľuďom na bicykloch.
keyboard_arrow_up