Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Pozvánka: Author Šela maratón PR článok

Pozvánka: Author Šela maratón

Už o mesiac 3.5.2014 v Lipníku nad Bečvou sa na Morave uskutoční Author Šela maratón. MTBiker Vám prináša súťaž o 2x štartovné na túto vydarenú akciu. Súťaž trvá do 16.4.
Servis prednej vidlice

Servis prednej vidlice

Názorná ukážka ako rozobrať a prečistiť odpruženú vidlicu vrátane demontáže pruženia, olejového tesnenia, krúžkov ako aj výmeny oleja.
Pozvánka: Račianska časovka 2014 PR článok

Pozvánka: Račianska časovka 2014

Propozície k štvrtému ročníku Račianskej časovky, ktorá je zároveň prvým kolom Bratislava Region Cup 2014 pod patronátom starostu MČ Bratislava - Rača.
Reportáž: Kálnica Enduro Warm Up

Reportáž: Kálnica Enduro Warm Up

V uplynulý víkend sa uskutočnil v Dema bike parku v Kálnici pretek Lapierre Enduro Warm Up, ktorého som sa zúčastnil a z pohľadu jazdca sa pokúsim priblížiť zážitky ako zo sobotňajšieho tréningu, tak zo samotného preteku.
Zostrih pádov na klasike Okolo Flámska 2014

Zostrih pádov na klasike Okolo Flámska 2014

Pozrite si zostrih pádov na klasike Okolo Flámska, kde prišlo do cieľa iba 102 z 200 závodnikov. Niektoré pády boli naozaj strašné. Ako keď sa postavila staršia žena do cesty belgickému jazdcovi...
V chorvátskej Premanture nedal Michal Lami súperom šancu

V chorvátskej Premanture nedal Michal Lami súperom šancu

V sobotu 5.4. na pretekoch kategórie UCI C1 v Premanture zvíťazil slovenský reprezentant Michal Lami a pripísal si prvých tohtoročných 60 bodov do rankingu UCI.
Konferencia Cyklotrasy 2014 aj za účasti MTBiker.sk

Konferencia Cyklotrasy 2014 aj za účasti MTBiker.sk

Vo štvrtok 3.4.2014 sa na pôde Žilinského samosprávneho kraja uskutočnila konferencia Cyklotrasy 2014. Táto konferencia sa konala v rámci väčšieho projektu Trasy, traste sa!, ktorý je mikroprojektom cezhraničnej spolupráce medzi Českou republikou a Slovenskom. Konferencia preto nemala iba záber na región Žiliny a okolia, ale to svoje si na nej našiel každý, koho zaujíma cyklistika. Nás veľmi teší, že organizátori nezabudli ani na MTBiker.sk a pozvali nás.
Sagan zaostal a Cancellara obhájil triumf na Okolo Flámska

Sagan zaostal a Cancellara obhájil triumf na Okolo Flámska

Švajčiar Fabian Cancellara sa stal víťazom ďalšieho z pätice cyklistických monumentov Okolo Flámska. Na 260 km trati zo západu na východ Flámska medzi Bruggami a Oudenaarde obhájil vlaňajšie prvenstvo, tentoraz však v závere nebojoval o víťazstvo so Slovákom Petrom Saganom.
Výherci súťaže o štartovné na Jarný šprint

Výherci súťaže o štartovné na Jarný šprint

Ako zvyčajne stačilo odpovedať na jednoduchú otázku a boli ste v hre.
MarathonMan – Europe 2014 PR článok

MarathonMan – Europe 2014

13. ročník najstaršieho a najväčšieho európskeho seriálu na horských bicykloch sa rýchlo blíži.
Úvodné podujatie pri jazere Lago di Garda odštartuje už 3. mája v talianskej Rive. Tradične je súčasťou programu trojdňového festuvialu. Aj Vy tak máte šancu byť opäť pri tom.
Pozvánka: 1. kolo Slovenského pohára MTB XCO 2014 PR článok

Pozvánka: 1. kolo Slovenského pohára MTB XCO 2014

Už o týždeň v Lesoparku Bôr (Turčianske Teplice) štartuje Slovenský pohár MTB... Do 9.4.2013 sa môžete zapojiť aj do súťaže o tri štartovné.
Astma a športové výkony na jar

Astma a športové výkony na jar

Zima poskytujúca úľavu od vonkajších alergénov je za nami. Pre ľudí s astmou a alergiami to znamená najvyššiu pozozornosť. Tradičné jarné ťažkosti, keď slzy tečú prúdom, škriabe vás hrdlo, svrbia sliznice a z nosa sa vytvorí vodovod, sipot v pľúcach či pocit tlaku na hrudi si opäť vynucujú pozornosť.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up