BIO energetický gél Agave#9 dobíja energiu už aj Slovensku

Vravíte si, že o ňom počujete prvý krát? Boli sme na tom rovnako. My sme sa s ním stretli na konferencii „Aby šport nebolel“ a postupne nás táto novinka dostala.

Už po preštudovaní letáku nás zaujala prvá odlišnosť - čisto energetický gél, bez konzervačných látok. Ochutnanie príjemne prekvapilo, keďže je to chutný energetický gél, s bohatou čokoládovou chuťou.
Zisťovali sme pre vás o Agave#9 viac.

Čo Agave#9 dokáže?

Agave#9 je certifikovaný na nízky glykemický index. Takže máte gél, ktorý vám energiu dodáva postupne, a tak nedochádza k výkyvom krvného cukru.

Pre koho je Agave#9 vhodný?

Tento ľahko stráviteľný gél je vhodný pre všetkých vytrvalostných športovcov, dokonca aj pre diabetikov, celiatikov a vegánov.Odporúčame ho najmä na dlhé trasy, keďže dodáva energiu postupne a dlho po jeho konzumácii nepociťujete hlad.


Aká je veľkosť balenia?

Vysoko odolné balenie má rozmery 6x12cm, hmotnosť 29,5g a dá sa ľahko natlačiť viacero kusov do akéhokoľvek vrecka.

Užíva ho niekto zo slovenských športovcov?

Zo slovenských známych tvárí ho užívajú napr. olympionici ako Katarína Berešová, Martin Otčenáš, Miroslava Silabová a Anton Kučmin. Za spomenutie stojí, že v USA okrem zvučných mien ho užíva aj cyklistický tím „ Team Type 1“ v čisto diabetickom zložení a sú naň len pozitívne referencie. Pochvaľuje si ho dokonca aj Karol Voltemár a plánuje si ho zobrať na svoju cyklotúru okolo celého sveta.

Prečo je Agave#9 výnimočný?

Tento energetický gél je ako jediný certifikovaný na nízky glykemický index, má skvelú čokoládovú chuť, je v BIO kvalite a bez chemických prísad.


Kedy Agave#9 užívať?

Kvôli nízkemu glykemickému indexu je vhodný pred aj počas výkonu. Vrchol energického prírastku je 30 min po konzumácii. Energia pozvoľna narastá a pozvoľna aj klesá.

Kde si môžem Agave#9 zakúpiť?

Okrem podujatí a rôznych kamenných obchodov po celom Slovensku si ho môžete zakúpiť online na stránke online http://www.agave9.com v #9 Store.

Súťaž o 24 energetických gelov Agave#9. Stačí správne odpovedať na nižšie uvedenú súťažnú otázku a možno to budete práve Vy, koho vyžrebujeme zo správnych odpovedí.

Súťaž sa konala od 26.02.2013 do 13.03.2013 (12:00 hod.) a je ukončená.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Cyklisti a pivo – čo spôsobuje v tele a existuje jeho lepšia náhrada?

Video: Cyklisti a pivo – čo spôsobuje v tele a existuje jeho lepšia náhrada?

Alkohol je pre ľudský organizmus záťažou, to je všeobecne známa vec.
Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Ako pristúpiť k nákupu športovej výživy? Kupovať postupne, alebo si spraviť zásobu? Vybrať si len jeden obľúbený produkt? Na veci z potravín úplne zabudnúť?
Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu PR článok

Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu

Príjem tekutín a dopĺňanie energie je nesmierne dôležitou súčasťou športu, ale aj bežného života. Či už si bežec, cyklista, alebo turista, vyber si z našej ponuky.
keyboard_arrow_up