Canyon 2013 dostupný aj na Slovensku

Tento nemecký výrobca je u nás známy už dlhšiu dobu no slovenskej lokalizácie stránky sme sa dočkali až s príchodom modelov 2013.

Canyon vyvíja a vyrába pomocou počítačovej techniky s ktorou pracujú kreatívni a kvalifikovani pracovníci a zanietení cyklisti. Zákazník tak s bicyklom Canyon dostáva tie najlepšie technológie pre svoj obľúbený šport a koníček.
Zaujímavosťou je, že v roku 2012 bola táto značka zvolená za najžiadanejšiu medzi horskými a cestnými bicyklami v nemecky hovoriacich krajinách. Okrem tohto úspechu si na konto Canyon pripísal množstvo víťazstiev v testoch a obdržala cenu za dizajn Nemeckej spolkovej republiky. Povinnosť uspokojiť vysoké nároky cyklistickej komunity, je dôvod prečo sú neustále kladené vysoké nároky na produkty a služby značky Canyon. Okrem výskumu, vývoja a dizajnu je rovnaká pozornosť venovaná aj montáži a následnému zákazníckemu servisu.


Značka Canyon vznikla v roku 1996 ako výsledok dlhoročnej práce a zanietenia pre cyklistiku ako takú. Od tohto roku značka každý rok zaznamenáva výrazný progres a úspechy. Za zmienku stojí napríklad rok 2005, v ktorom Canyon predstavil svoj projekt najľahšieho cestného bicykla svojej doby, hmotnosť 3,7kg je aj o 8 rokov neskôr obdivuhodná. Za výnimočný sa dá určite považovať aj rok 2009, kedy doviezol Cadela Evansa Canyon k titulu majstra sveta.


Výhody priameho predaja

Canyon je známy svojim exkluzívnym predajom – predajom od výrobcu priamo k Vám a bez ďalších sprostredkovateľov. Týmto spôsobom je možné ušetriť nemalé peniaze oproti konkurencii. Nízka cena však nie je jediná výhoda.

  • Nikto nevie odpovedať na Vaše otázky lepšie ako výrobca. Predajný a servisný team značky Canyon pozná modely od prvých náčrtov až po finálnu podobu a tak je schopný poskytnúť ďaleko väčšie množstvo informácii ako bežný predajca.
  • PPS systém Vám umožňuje dokonalé ergonomické vyladenie Vašeho bicykla. Táto exkluzívna služba je poskytovaná priamo zákazníkom značky Canyon.
  • Výrobca komunikuje priamo s Vami, vďaka tomu vie, čo presne od bicykla očakávate a ktorým komponentom dôverujete. Požiadavky zákazníkov nie sú prevzaté z tabuliek a štatistík – sú prevzaté priamo od Vás a z týchto údajov je čerpaná inšpirácia pri tvorbe a vylepšovaní ďalších modelov. Množstvo víťazstiev v čitateľských prieskumoch dokazuje že toto je tá správna cesta ako vyvíjať tie najlepšie bicykle.
  • Canyon pozná svojich zákazníkov a tak ich môže informovať o možných vylepšeniach bicyklov, prípadne objednať vhodný náhradný diel.


  • Ako sa zdá, prioritou tohto nemeckého výrobcu je najmä spokojnosť zákazníka. Na domovských stránkach http://www.canyon.com nájdete široký výber modelov v rôznych špecifikáciách a cenových kategóriách. Na svoje si prídu všetci od vyznávačov downhillu a freeridu, cez maratóncov a xc pretekárov až po vyznávačov asfaltu a cestnej cyklistiky. Viac informácii a prehľad jednotlivých modelov pre vás pripravujeme v ďalšom článku.
    report_problem Našiel si v texte chybu?
    clear
    Prečo sa ti článok nepáči?
    Odoslať spätnú väzbu
    Formulár sa odosiela

    Komentáre

    Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
    Formulár sa odosiela
    Pridaj komentár
    Formulár sa odosiela

    Podobné články

    Canyon: Zloženie nového cestného bicyklu po jeho obdržaní

    Canyon: Zloženie nového cestného bicyklu po jeho obdržaní

    Akonáhle vám kuriér doručí nový Canyon, všetko čo potrebujete spraviť, je spraviť pár jednoduchých úkonov pred tým ako bude bicykel pripravený na jazdu. Všetko potrebné náradie je súčasťou zásielky spolu s názorným návodom. V tomto videu je ukázané ako správne zložiť nový cestný bicykel Canyon pomocou priloženého návodu, ktorý je súčasťou zásielky.
    Prehľad modelov Canyon 2013 PR článok

    Prehľad modelov Canyon 2013

    Ako ste sa mohli dozvedieť v predchádzajúcom článku, značka Canyon ponúka s príchodom modelov 2013 aj nové slovenské zastúpenie. Dnes sa bližšie pozrieme na jednotlivé modelové rady tohto nemeckého výrobcu.
    keyboard_arrow_up