Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Najlepšie videá na MTBiker.sk v roku 2013

Najlepšie videá na MTBiker.sk v roku 2013

V roku 2013 sme vám ako prví na Slovensku prinášali zaujímavé videá z domácej a svetovej MTB scény. Tu nájdete 10 najobľúbenejších videí za posledný rok. Pripomeňte si ako Peťo Sagan parkuje, ako Michal Maroši predbieha, ako zísť Kriváň či Chopok na biku a ako sa vlastne stať bikerom.
All We Together 2

All We Together 2

Tři top čeští trialoví jezdci na odlišných strojích, ale s jedním trialovým srdcem spojili své myšlenky do jedinečného trialového projektu ALL WE TOGETHER. Tři stroje, tři jezdci a několik dní ježdění ve stylu divokého západu. To vše dalo dohromady pokračování AWT projektu ukazující sílu českého trialu.
Najlepšie články na MTBiker.sk v roku 2013

Najlepšie články na MTBiker.sk v roku 2013

MTBiker.sk vám v roku 2013 priniesol vyše 900 článkov. Tu nájdete to najčítanejšie a najlepšie hodnotené. Pripomeňte si zážitky z 1000 miles a z Haute Route, rozhovory so zaujímavými ľudmi, či rady na tréning a servis bicykla.
Pirát - rozhovor s víťazom Craft 1000 Miles Adventure 2013

Pirát - rozhovor s víťazom Craft 1000 Miles Adventure 2013

Za plachým úsmevom odlomený zub a za všetkým mimoriadna skromnosť - Honza Tyxa, zoznámte sa. Je rovnako jedinečný a plný prekvapení ako samotný pretek. S časom 8 dní a 2 hodiny vytvoril nový rekord ultramaratónu Craft 1000 Miles Adventure. Spôsobom, akým to zvládol, posunul hranice tohto extrému poriadne ďaleko.
Nový Bikepark v Poľsku na obzore

Nový Bikepark v Poľsku na obzore

Na druhej strane Tatier sa chystá čosi veľké. Najväčší projekt v histórii poľských bikeparkov by mal uzrieť svetlo sveta už v budúcej sezóne.
Top 10 dizajnových kúskov roku 2013

Top 10 dizajnových kúskov roku 2013

Od vynájdenia bicykla už nejaký ten rok ubehol. Počas týchto rokov sa bicykle vylepšovali, zrýchľovali, odľahčovali,...Zmenami za tieto roky neprešla len stránka technická ale aj dizajnová. Rok 2013 nebol iný a priniesol viacero zaujímavých dizajnových riešení. Nasledujúcich 10 bicyklov môžeme zaradiť medzi to najzaujímavejšie z oblasti dizajnu, čo priniesol rok 2013.
Decembrové číslo časopisu Cyklistická doprava PR článok

Decembrové číslo časopisu Cyklistická doprava

Príjemné prežitie Vianočných sviatkov veľa pohody, nech sa vám splnia sny v osobnom, pracovnom ako aj cykloživote. To vám praje kolektív redakcie ako aj portálu cyklodoprava.sk. A ako darček prijmite decembrové číslo cyklistickej dopravy.
Boris bike na Mont Ventoux

Boris bike na Mont Ventoux

Horská legenda a strašiak Mont Ventoux zdolaný na mestskom Boris biku...
Saganova postupka - Stal sa Športovcom roka 2013

Saganova postupka - Stal sa Športovcom roka 2013

Slovenským športovcom roka 2013 sa stal cyklista Peter Sagan. Dvadsaťtriročný Žilinčan zavŕšil zaujímavú postupku umiestnení, pred dvoma rokmi bol tretí, vlani druhý a teraz prvý. Výsledky tradičnej ankety Klubu športových redaktorov Slovenského syndikátu novinárov (KŠR SSN) OVB Športovec roka 2013 vyhlásili v piatok večer v opernej sále novostavby Slovenského národného divadla v Bratislave. Sagan sa stal po Milanom Dvorščíkovi druhým cyklistom, ktorý triumfoval v ankete. Vicemajster sveta a dnes rozhodca UCI Milan Dvorščík zvíťazil v roku 1994.
P. Sagan začne rok v Argentíne, výzvou bude Peklo severu

P. Sagan začne rok v Argentíne, výzvou bude Peklo severu

Slovenský cyklista Peter Sagan má v prvej časti sezóny 2014 pred sebou dva ciele - uspieť na jarných klasikách a potom získať do tretice zelený dres víťaza bodovacej súťaže a vybojovať čo najviac etapových prvenstiev na Tour de France. Po dvojročnej pauze sa Sagan zúčastní aj na pretekoch Paríž - Roubaix. Na Pekle severu nedosiahol v rokoch 2010 a 2011 po pádoch žiaden výsledok, v posledných dvoch ročníkoch chýbal. V juniorskej kategórii skončil na Paríž - Roubaix 2008 druhý.
Rad Santa

Rad Santa

Aj Santa je, pravdepodobne, len človek a tak si tiež rád užije jazdu na krásnom biku, prípadne si na ňom počas prestávky zatočí nejaký ten backflip...
Sandwich bike

Sandwich bike

Z času na čas sa na scéne objaví čosi, čo ťažko pomenovať. Čosi, čo by bez riadnej dávky strelenosti a fantázie určite nevzniklo. Kde by sme priestor na takúto „strelenú“ fantáziu našli? Samozrejme v krajine tulipánov a žiadnom inom meste ako Amsterdame. Práve tu sídli spoločnosť Pedal Factory, ktorá na trh prináša pre niekoho dizajnovú bombu, pre niekoho trápny gýč v podobe Sandwichbiku.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up