14. ročník Veľkej ceny Bradla

Propozície k 14. ročníku cyklistického hoby maratónu na trati Bratislava - Košariská, ktorý je usporiadaný ako spomienka na 94. výročie tragického úmrtia generála M.R. Štefánika

Usporiadateľ:
Občianske združenie Budúcnosť nádejí, GMproCYCLING team a cyklistický klub AŠK Inter Bratislava

Riaditeľ pretekov:
Dr. Ján Meleg – prezident GMproCYCLING team

Tajomník pretekov:
Stanislav Klučár-predseda predstavenstva OZ Budúcnosť nádejí

Hospodár pretekov:
Ing. Jozef Kováč –ekonóm OZ Budúcnosť nádejí, tel: 0915 509-656

Termín:
4. mája 2013 (sobota) 9:00 hod
Miesto štartu: Pri soche generála M.R.Štefanika pred novým SND v Bratislave

Technické ustanovenia:

Podmienky účasti:
Rok narodenia 1998 a starší, ročníky 1998 až 1996 len s dospelým doprovodom. Dobrý zdravotný stav, uhradenie štartovného poplatku, zaregistrovanie sa, vlastnoručný podpis na prezenčnej listine, ktorým potvrdzujete účasť na podujatí na vlastné nebezpečie a sľub na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky a pokynov usporiadateľa. Účastníci štartujú a celú trať absolvujú s nasadenou cyklistickou prilbou a prideleným št. číslom umiestneným na chrbáte.

Bicykle:
Účastníci môžu použiť ľubovoľné bicykle v dobrom technickom stave, na ktorých sú schopní prejsť trať podľa časového rozpisu.

Prihlášky:
e-mailom na: joko@chello.sk do 25. 4. 2013 alebo na mieste štartu od 7,00 do 8,30 hod. V prihláške je potrebné uviesť meno a priezvisko účastníka, dátum narodenia, klub alebo miesto bydliska. V prípade spoločnej úhrady štartovného poplatku za viacerých účastníkov jednou platbou, musia byť v prihlasovacom maile uvedené požadované údaje všetkých prihlasovaných, prípadne aj s požiadovkou na dopravu.

Doprava:
Každému účastníkovi prihlásenému do 25. 4. 2013, ktorý o to požiada a úhradí na účet usporiadaťeľa spolu so štartovným poplatkom aj dopravné, organizátor zabezpečí po ukončení akcie dopravu autobusom a jeho bicykla nákladným autom z Košarísk do Bratislavy. Účastníkom prihláseným po 25. 4. 2013, umožní organizátor dopravu autobusom, len do vyčerpania kapacity prenajatých autobusov, po zaplatení štartovného poplatku a dopravného v hotovosti v kancelárii na mieste štartu. Cena dopravy je jednotná 12 € za osobu a bicykel. Organizátor a dopravca neručia za škody vzniknuté na bicykloch pri preprave. Nevyužité štartovné a dopravné organizátor nevracia.

Štart. poplatok:
Na účet v UniCredit Bank, číslo účtu 1104908018/1111, vo výške :
  • 5 € pri úhrade pripísanej na účet organizátora do 12. 4. 2013
  • 8 € pri úhrade pripísanej na účet organizátora do 25. 4. 2013
  • 12 € prihlásení po 25. 4. 2013 s úhradou na štarte v hotovosti, s obmedzenou možnosťou dopravy. Pre identifikáciu platby je potrebné uviesť ako variabilný symbol dátum narodenia v tvare DDMMRRRR.
  • Jazda peletónu:
    Po spoločnom štarte pretekárov podujatie pokračuje ako organizovaná jazda cyklistov po pravej strane vozovky, rýchlosťou 23 - 28 km/hod. Účastníci majú zákaz predbehnúť sprievodné vodiace vozidlo a sú povinní dodržiavať ustanovania zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke. Účastníci môžu v prípade potreby použiť zdravotnú službu alebo zberný autobus, ktoré sa budú pohybovať na konci peletónu. Za účastníkov, ktorí nedodržia časový rozpis organizátori nezodpovedajú.

    Trať maratónu:
    Štart (0 km) – Most pri Bratislave (13 km) – Nová Dedinka (25 km) – Blatné (37 km, prestávka s občerstvením) – Budmerice (50 km) – Doľany (57 km) – Trstín (75 km, prestávka s občersvením) – Naháč (81 km) - Vrbové (99 km, prestávka) – Košariská, cieľ (113 km).

    Občerstvenie:
    nápoj na 37 a 75 km, v cieli pohostenie pre každého účastníka

    Ceny:
    tombola

    Predpis:
    Veľká cena Bradla je akcia pre športovo založených cyklistov a cykloturistov, nie sú to cyklistické preteky. Uskutoční sa za každého počasia. Účastníci štartujú na vlastné náklady a nebezpečie. Sú povinní rešpektovať pokyny usporiadateľov a polície. Organizátor neručí účastníkom za vzniknuté a nimi spôsobené škody. Vyhradzuje si právo zmeny rozpisu, alebo zrušenia podujatia v prípade neočakávanej udalosti.
    report_problem Našiel si v texte chybu?

    Veľká cena Bradla

    calendar_today 04.05.2013
    label Preteky jednotlivcov
    label Cestný maratón
    place Bratislava (Slovensko)

    clear
    Prečo sa ti článok nepáči?
    Odoslať spätnú väzbu
    Formulár sa odosiela

    Komentáre

    Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
    Formulár sa odosiela
    Pridaj komentár
    Formulár sa odosiela

    Podobné články

    Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

    Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

    Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
    Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

    Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

    Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
    Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

    Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

    Letné mesiace nám dávajú o sebe vedieť vysokými teplotami a s nimi pokračujú aj maratóny v rôznych kútoch Slovenska.
    keyboard_arrow_up