Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Jerome Clementz and Ben Cruz

Jerome Clementz and Ben Cruz

Značka Cannondale nie je známa iba Petrom Saganom, vo svete endura ju dôstojne reprezentujú jazdci ako Jerome Clementz a Ben Cruz
Českého vicemajstra sveta Dlaska dištancovali za doping

Českého vicemajstra sveta Dlaska dištancovali za doping

Český cyklokrosár Petr Dlask dostal za pozitívny dopingový test na klenbuterol z mája tohto roka dištanc na dva roky. Informoval o tom server iDnes.cz s odvolaním sa na weby v Belgicku, kde 37-ročný cyklista pôsobil v zoskupení Telenet-Fidea.
Zvolávacia akcia vidlíc Fox Evolution PR článok

Zvolávacia akcia vidlíc Fox Evolution

Firma FOX oznámila dobrovoľné stiahnutie vidlíc z trhu modelovej rady EVOLUTION series 2013 a bezplatnú výmenu patrón CTD O/C. Jedná sa o vidlice 32mm a 34mm, zdvih 120-160mm, vyrobené v časovom období : marec - november 2012. Zákazníci, ktorí na základe dole uvedených údajov zistia, že sa výmena týka práve ich vidlice musia vidlicu okamžite prestať používať a kontaktovať svojho predajcu.
Športservis Petržalská časovka PR článok

Športservis Petržalská časovka

Druhý ročník Petržalskej časovky opäť prináša možnosť zapretekať si na cyklistickom trenažéri. V predajni Športservis v Petržalke na vás čakajú rôzne kategórie a trate, zasúťažia si jednotlivci aj tímy. Všetci zúčastnení pretekári budú zaradení do tomboly o zaujímavé ceny z našich predajní.
Polc vyhral mestský zjazd v Mexiku

Polc vyhral mestský zjazd v Mexiku

Slovenský reprezentant v horskej cyklistike Filip Polc sa stal víťazom mestského zjazdu v mexickom meste Taxco. Tridsaťjedenročný Pezinčan triumfoval neďaleko mexickej metropoly Mexico City a zdolal aj vynikajúceho Marcella Gutierreza Villegasa z Kolumbie, ktorý v júni triumfoval v zjazde v Bratislave. Polc uspel v konkurencii 35 jazdcov z celého sveta.
Laurie Greenland

Laurie Greenland

Mladé talenty útočia - nie je tomu tak dávno, odkedy sa objavilo video 10 ročného freeridera Setha Sherlocka a dnes tu máme ďalší náklad v podaní o niečo staršieho, 16 ročného, zjazdára Laurieho Greenlanda.
Sagan zakončil sezónu v Saitame, skúsil si i sumo

Sagan zakončil sezónu v Saitame, skúsil si i sumo

Slovenský cyklista Peter Sagan zakončil sezónu 2013 druhým miestom na exhibičnom kritériu v japonskej Saitame. Dvadsaťtriročného Žilinčana zdolal len víťaz Tour de France Christopher Froome, tretí finišoval úradujúci majster sveta Rui Costa. Juraj Sagan obsadil 24. miesto.
Haring má najlepší výsledok Slováka za desaťročie

Haring má najlepší výsledok Slováka za desaťročie

Cyklokrosár Martin Haring dosiahol na pretekoch Svetového pohára v českom Tábore najlepšie umiestnenie pretekára zo Slovenska v kategórii mužov-elite na podujatí tohto rangu v ostatnom desaťročí. Jazdec tímu CK Banská Bystrica obsadil po kvalitnom výkone 13. miesto. Za víťazným Larsom van der Haarom zaostal v juhočeskom teréne o 1:15 min. Holanďan triumfoval v záverečnom špurte, v ktorom zdolal Nemca Philippa Walslebena.
Grey Line

Grey Line

Spomínate si na video „Kriváň na biku“? Ladislav Tomáš je tu s ďalším skvelým videom plným jazdeckého umenia. Zaujímavosťou je, že trasa bola zvolená na základe záberov z Google Earth.
Ako sa stať horským cyklistom

Ako sa stať horským cyklistom

29 praktických rád ako sa stať rýchlo a jednoducho správnym a trendovým horským cyklistom. V koľkých bodoch ste sa našli práve Vy?
Športová bunda, skvelý partner cyklistu

Športová bunda, skvelý partner cyklistu

Pokračovanie rozhovoru s Petrom Schwarzom, v ktorom sa bližšie pozrieme na výber ideálneho spoločníka do nepriaznivého počasia v podobe športových búnd
Tour de France 2014 bude experimentálna a originálna

Tour de France 2014 bude experimentálna a originálna

Cyklistická Tour de France 2014 bude opäť špecifická, experimentálna a originálna. V poradí 101. ročník sa začne 5. júla 2014 na Britských ostrovoch v Yorkshire. Kým jubilejný 100. ročník sa niesol v znamení legendárnych kopcov a etapových miest, v roku 2014 organizátori priniesli mnohé novinky. Na vrcholoch sa bude končiť päť etáp, nechýba náročné stúpanie Vosges a obávané úseky pavé s tzv. mačacími hlavami.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up