Fotogaléria X-Cross MTB Maratón Partizánske 2013

Fotogaléria z úvodného preteku maratónskej sezóny na Slovensku, ktorý odštartoval na letisku v Malých Bieliciach neďaleko Partizánskeho

report_problem Našiel si v texte chybu?

X-CROSS MTB maratón

calendar_today 13.04.2013
label MTB maratón
place Partizánske (Slovensko)

mathosh 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Fotogaléria: ŠKODA Slovenský raj 2015 - Poriadne rýchle a mokré

Fotogaléria: ŠKODA Slovenský raj 2015 - Poriadne rýchle a mokré

399 fotografií z "Raja", kde sa konalo v sobotu 5.9. 2015 finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015. Aj keď počasie veľmi neprialo, na štart sa postavilo 476 bajkerov a bajkeriek, z ktorých prišlo 469 až do cieľa.
Fotogaléria: XC Cross country Skalica 2015

Fotogaléria: XC Cross country Skalica 2015

V sobotu 29. augusta sa v rekreačnej oblasti Skalica - Zlatnícka Dolina uskutočnil už štvrtý pretek na horských bicykloch v disciplíne XC Cross Country. Zároveň tento pretek bol aj finálovým podujatím seriálu Hertsport Extreme Tour 2015. Trať mala dĺžku 3.7 km a pozostávala z týchto častí: AC/DC Trail, Snake Trail, Avalanche Trail a Challenge Trail.
Reportáž: KELLYS GREEN BIKE TOUR 2015

Reportáž: KELLYS GREEN BIKE TOUR 2015

V sobotu 22.8.2015 je počasie po predchádzajúcich horúčavách takmer ideálne, tak prečo sa nepopreháňať po Malých Karpatoch. Vravím si aj s kamarátom “pome ho ta“. Trošku sme si privstali, aby sme chytili dobré miesto na parkovanie a na ostatné sme sa už spoliehali, že bude prebiehať ako pri predchádzajúcich 7. ročníkoch. Nemýlili sme sa. Prívetivé zázemie, rýchla registrácia a  príjemná štartová atmosféra. Organizátori pripravili 34 a 75 kilometrovú trať, nezabudli ani na detský pretek a 34 kilometrovou traťou potešili aj elektrobikerov.
keyboard_arrow_up