Cube na Slovensku už od roku 2006

Cube – skratka pre vlastné nápady, vlastný vývoj a spoločnosť, ktorá vo svojom nemeckom sídle vyvíja nezávislé a najefektívnejšie riešenia. Prostredníctvom efektívnych a inovatívnych technických riešení, prepracovanej kinematiky pruženia a nezameniteľného dizajnu si Cube vytvára náskok pred konkurenciou.

Veľké množstvo testov a lojálny prístup značky vytvára množstvo spokojných a dlhodobých zákazníkov. Značka Cube bola založená v roku 1993 v Bavorsku. V súčasnosti pracuje v centrále spoločnosti na vývoji, výrobe a predaji viac ako 300 zamestnancov. Cube je lídrom na trhu v niekoľkých európskych krajinách v segmente horských bicyklov strednej a vyššej triedy a tiež cestných bicyklov. Súčasné portfólio značky tvorí 180 modelov horských, cestných, krosových ale tiež triatlonových a e – bicyklov. Samozrejmosťou sú špeciálne vyvinuté dámske a detské bicykle. Okrem bicyklov je k dispozícii široká ponuka oblečenia a doplnkov.

Cube na Slovensku

Slovkolex s.r.o je exkluzívny distribútor značky CUBE pre Slovenskú republiku už od roku 2006. Prinášame tieto dizajnové skvosty na náš trh a sme radi, že sa značka teší veľkej obľube bikerov. Každý rok rozširujeme sieť predajných miest v rámci celého Slovenska, tak aby bol CUBE dostupný čo najbližšie k Vám.


HANZZ SL

Ďalšie bicykle ukazujú zjazdové vlastnosti, avšak bez možnosti pedálovania do kopca – Hanz SL je výnimkou. Je dodávaný s top komponentmi Shimano Saint a tlmičom Cane Creek.
Hliníkový rám 7005 Aluminium FSP4 4 link so 190mm zdvihu. Čapy zadnej stavby sú uložené na priemyselných ložiskách pre náročné freeride jazdenie. Zadný menič Shimano Saint Shadow Plus a kľuky Race Face Atlas FR 24/36 s chráničom prevodníku. Vzduchový tlmič Cane Creek Double Barrel s nezávisle nastaviteľnou kompresiou a odskokom. Vidlica FOX 36 Float RC2 FIT so 180 mm zdvihu, tapered stĺpik, pevnou oskou 20QR a povrchovou úpravou Kashima. Mountainbike Rider 9/2011: “… Cube Hanzz má nízku hmotnosť, inteligentný dizajn a schopnosť dostať sa do kopcov, takže sa môžeš vybrať na enduro jazdu. Ak chceš ušetriť peniaze za lanovku, Hanzz je správnou voľbou…"


STEREO SUPER HPC 160 SLT

Najvyšší model s rozmerom kolies 650B. Exkluzívny a super ľahký bike. Karbónový rám Twin Mold Technology s 4- link systémom Efficient Trail Control. ARG geometria dodáva biku aktívnu jazdu so všetkými výhodami väčších kolies a 160 mm zdvihu. Extra ľahké brzdy Formula R1 Racing s titanovým hardware, pohon Sram XX, karbónové kľuky RaceFace Next SL s titánovou osou, špičkové kolesá s karbónovými ráfikmi Reynolds AM a nábojmi Tune Prince. Vidlica FOX 34 Talas CTD 650B so zdvihom 120-160 mm, tlmič FOX Float CTD Adjust BoostValve, ľahké plášte Schwalbe Nobby Nic Kevlar s nízkym valivým odporom a optimálnou trakciou. Ultra ľahké celokarbónové sedlo CUBE, sedlovka AX Lightess s extrémne ľahkou sedlovou objímkou TUNE Würger.


AMS 100 SUPER HPC SLT 29

Absolútne high-endový stroj s top komponentmi, kde už nie je čo vylepšovať. Karbónový rám Super HPC Advanced Twin Mold Technology s koncovkami X12 a technológiou Zero pre minimalizovanie použitia hliníkových častí rámu. Ponuka top komponentov zahŕňa extra ľahké brzdy Formula R1 Racing s titanovým hardware, pohon Sram XX, karbónové kľuky RaceFace Next SL s titánovou osou, extrémne ľahké, ale tuhé karbónové kolesá Easton EC90XC. Vidlica Fox 32 CTD Remote FIT a tlmič Float CTD s diaľkovým ovládaním a povrchovou úpravou Kashima pre hladký chod. Extra ľahké celokarbónové sedlo CUBE a karbónová sedlovka Syntace P6 Highflex.


ELITE SUPER HPC SLT 29
Super ľahký karbónový high-tech 29er bike s rýchlou akceleráciou. Tapered hlavová trubka s integrovaným hlavovým zložením a koncovky X12 robia rám veľmi tuhým. Super HPC karbónový rám Twin Mold Monocoque Technology, stredové zloženie PressFit pre optimálnu tuhosť, vnútorné vedenie laniek šetrí váhu, chráni ich pred nečistotami a dodáva čistý vzhľad. Nový držiak meniča AXH pre optimálnu pevnosť a priamu montáž zadného meniča. Vidlica Rock Shox Sid XX 29 Motion Control, PushLoc, zdvih 100mm a QR15 Maxle oska. Špičkové komponenty SRAM XX s kľukami Race Face Next SL 24/38 a titanovou oskou. Extrémne ľahké brzdy Magura MT8 a karbónové kolesá Easton EC90XC.


ELITE SUPER HPC 26

Ľahký karbónový hardtail pre profesionálov a nadšencov. Konštrukcia Double Flex Stay prináša maximálnu bočnú tuhosť pri zachovaní nízkej hmotnosti. Rám Super HPC vyrobený technológiou Advanced Twin Mold Monocoque, RFR geometria prináša športový posed pre maximálnu trakciu. Priame uchytenie brzdy post mount šetrí hmotnosť. Vnútorné vedenie laniek šetrí váhu, chráni ich pred nečistotami a dodáva čistý vzhľad. Prostredníctvom Active Brake Cooling prúdi prietok vzduchu smerom k brzdovému kotúču a ochladzuje ho. Vidlica FOX 32 Float CTD Adjust FIT, zdvih 100mm s povrchovou úpravou Kashima poskytuje maximálnu kontrolu a zábavu na trailoch. Komponenty Shimano XT vrátane bŕzd K-M7851, sú známe svojím vynikajúcim výkonom. Ľahké a tuhé kolesá DT Swiss CSW MA 2.0 pre dokonalú akceleráciu a plášte Schwalbe Rocket Ron/Racing Kevlar s nízkym valivým odporom a optimálnou trakciou.


EPO REACTION PRO 29
Zaži túto novú skúsenosť mountain bikingu s pomocou vetra v chrbte. 29“ kolesá ponúkajú výbornú trakciu a odvaľovanie. Rýchla reakcia zadného elektro-motoru rozširuje tvoje možnosti aj v nerovnom teréne. Jazda v teréne, turistika alebo rekreačné jazdenie s rodinou – zažiješ viac zábavy do kopca aj dolu kopcom. Vyvážená geometria vhodná pre cyklistiku na nespevnených cestách. Komfort a bezpečnosť poskytuje vidlica Rock Shox Reba RL 29 Motion Control, PushLoc, zdvih 100mm a veľmi spoľahlivé komponenty 3×10 Shimano SLX a XT.

Viac informácii o jednotlivých modeloch nájdete na webe cubebikes.sk
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

CUBE 2017 – zaujímavé novinky pre všetky kategórie PR článok

CUBE 2017 – zaujímavé novinky pre všetky kategórie

Na sezónu ponúka CUBE množstvo zaujímavých noviniek. Medzi nimi napríklad kompletne prepracovaný model celoodpruženej rakety AMS 100 alebo ľahký hardtail Reaction GTC so sadou Sram Eagle za prijateľnú cenu. A to samozrejme zďaleka nie je všetko.
Emily Batty a nová vidlica Fox 32 Step-Cast PR článok

Emily Batty a nová vidlica Fox 32 Step-Cast

Väčšina žien neskrýva radosť, keď dostane nové šperky alebo šaty. No kanadská bikerka Emily Batty, má ďaleko väčšiu radosť z úplne iného šperku – novej ultralight vidlice Fox 32 Step-Cast, pre ktorú si prišla priamo do centrály Foxu. A má celkom dobrý dôvod, kedže jej už tak poriadne vyladený bike, zase o čosi schudol. Viac info o tejto novinke na stránkach ridefox.com.
CUBE: Cestné bicykle 2016 PR článok

CUBE: Cestné bicykle 2016

Modelový rad 2016 v podstate u CUBE rozdelili do 3 hlavných kategórií (comfort, aero endurance, racing). Každá z nich je zameraná na iný štýl jazdenia a podľa toho je vytvorená aj geometria každého radu. Taktiež je zrejmý trend nástupu kotúčových bŕzd, ktoré nájdete vo veľkom množstve u ponúkaných modeloch.
keyboard_arrow_up