Nový obchod CYKLOHOUSE v srdci hlavného mesta

U nás si vyberie naozaj každý. V novootvorenej predajni v centre Bratislavy na rozlohe 250 m2 nájdete viac ako 300 bikov rôznych kategórií a značiek ako sú KTM, GT, CTM, MONGOOSE a SCHWINN. Sme exkluzívnym predajcom renomovanej americkej značky MARIN na západnom a fracúzskeho výrobcu LOOK na celom Slovensku. V našej predajni ďalej nájdete široký sortiment oblečenia a doplnkov od firiem PEARL IZUMI, FOX, SHIMANO, BONTRAGER, HQBC, CONTINENTAL, ABUS a iných.


S výberom Vám ochotne poradí odborný personál s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti cestnej aj horskej cyklistiky. Samotným výberom toho správneho modelu sa to iba začína. Na bicykle zakúpené u nás je kompletný servis samozrejmosťou. Potrebuje Váš súčasný bike servis? Zaneste ho k nám a naši mechanici ho pripravia na sezónu. S autom zaparkujete priamo u nás vo dvore. Nepotrebujete žiadnu hotovosť. U nás nakupujute aj bezkontaktnou kartou, na splátky alebo môžete uprednostniť pohodlný nákup cez náš e-shop. Zabezpečíme pre Vás úschovu bicyklov aj na dlhšie obdobie a dovoz v rámci Bratislavy priamo k Vám. Nájdete nás samozrejme aj na Facebooku.


Bicykle top kvality, ochotný personál, kvalitný servis, veľký výber oblečenia a príslušenstva pre Vás a Váš bike a hlavne Vaša spokojnosť... To všetko nájdete pod jednou strechou v novootvorenej predajni CYKLOHOUSE.

Kolektív našej predajne sa už teraz teší na Vašu návštevu.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Cyklistika a marketing – ako spolu súvisia?

Cyklistika a marketing – ako spolu súvisia?

Čo vám prinesie cyklistika, keď ju objavíte v neskoršom veku, prečo je výborný pomocník pri kreatívnej práci a ako s tým súvisí marketing? A pridáme aj výjazd na najvyšší bod Bratislavy...
MTBIKER shop: Gerlaching, súťaže, nový Ghost Lector a konečne podujatia

MTBIKER shop: Gerlaching, súťaže, nový Ghost Lector a konečne podujatia

Vďaka takýmto pravidelným prehľadom vám neuniknú tie najzaujímavejšie videá, články a príspevky a dozviete sa novinky z predajne, shopu a našich akcií.
Unboxing: Rock Machine Blizzard TRL 30-29 - dostupný hltač trailov

Unboxing: Rock Machine Blizzard TRL 30-29 - dostupný hltač trailov

Univerzálne bicykle sú stále populárnejšie. Tento v hliníku je so zaujímavou cenou a má našincovi čo ponúknuť.
keyboard_arrow_up