Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Istotu MS majú Saganovci a Velitsovci, ostávajú 2 miesta

Istotu MS majú Saganovci a Velitsovci, ostávajú 2 miesta

Slovenskí cyklisti pôsobiaci v tímoch WorldTour Peter a Juraj Saganovci a Peter a Martin Velitsovci majú istotu pre preteky s hromadným štartom na majstrovstvách sveta v talianskej Florencii (22. - 29. septembra).
Príbehy účastníkov Craft 1000 Miles Adventure 2013 - Honza Fryc

Príbehy účastníkov Craft 1000 Miles Adventure 2013 - Honza Fryc

Nějakou příhodu? No nejvíce si pamatuju opravdu ty, kdy mi bylo nejhůř a to bylo dvakrát - jednou asi 100 km před cílem. Den před tím jsem chtěl dojet do Děčína tam přespat někde v posteli abych byl fit a další den to narvat do cíle.
Flow - Elements of Freeride

Flow - Elements of Freeride

Započúvali ste sa niekedy do rytmov vašej jazdy a prírody? Nie? Nech sa páči, malá inšpirácia
Okolo sveta na bicykli - Balkán

Okolo sveta na bicykli - Balkán

Horúčavy, netradičné postupy a šialené riešenia bežných situácií, temperament, more a hory. Taký bol Balkán. Cesta okolo sveta na bicykli pokračuje ďalej. Viac ako 6600 km s viac ako 60 000 m nastúpaných počas 360 hodín v sedle bicykla. Dorazil som do Istanbulu a odtiaľ pokračujem cez Turecko do Gruzínska, možno Arménska a Iránu. Ak sa podarí získať víza aj Turkmenistan a Uzbekistan. Ale späť na Balkán.
Propozície 5. kola Slovenského DH pohára 2013 PR článok

Propozície 5. kola Slovenského DH pohára 2013

Propozície 5. kola Slovenského DH pohára 2013, ktoré sa uskutoční 25.8. 2013 v Malej Lučivnej
Fotogaléria Horal 2013

Fotogaléria Horal 2013

Fotogaléria z vysokohorského cyklomaratónu v oblasti Kráľovohoľských Nízkych Tatier, ktorý bol zároveň druhou etapou preteku Horal Tour. Na štart dlhej trate sa v sobotu ráno za jemného dažďa postavilo viac ako 80 pretekárov. Po 130km, prejazde Kráľovej hole a rýchlych zmenách počasia sa do cieľa dostal ako prvý Ján Hruška s časom 6:42:00.4. Kompletné výsledky nájdete tu
Peter Velits mení dres, bude jazdiť za BMC

Peter Velits mení dres, bude jazdiť za BMC

Dvojnásobný cyklistický majster sveta Peter Velits mení dres. Od novej sezóny bude jazdiť za zoskupenie BMC. Do konca roku 2013 účinkuje v tíme Omega Pharma-Quick Step. Pre Velitsa to bude piaty zamestnávateľ v profesionálnej kariére. V roku 2007 pôsobil vo Wiesenhofe, v rokoch 2008 až 2009 v Milrame, v sezónach 2010 a 2011 v HTC - Columbia a posledné dva ročníky v nástupníckom tíme po predchádzajúcom Omega Pharma - Quick Step. Ako amatér jazdil za Duklu Trenčín a Konicu Minoltu.
Matt Hunter - Forgotten Dirt

Matt Hunter - Forgotten Dirt

Matta Huntera určite netreba predstavovať, na ďalšom zo svojich enduro dobrodružstiev tento krát navštívil traily v Afganistane
Nové kotúčové brzdy Shimano pre cestných cyklistov

Nové kotúčové brzdy Shimano pre cestných cyklistov

Shimano je dobre známe svojimi vysoko kvalitnými hydraulickými kotúčovými brzdami v horskej cyklistike. Po intenzívnom testovaní dnes s príchodom hydraulických bŕzd a brzdových pák s podporou Di2 Shimano ukazuje ďalšie smerovanie brzdenia v cestnej cyklistike.
Revolučné osvetlenie bicyklov - Monkey Lights PR článok

Revolučné osvetlenie bicyklov - Monkey Lights

Ostaňte viditeľný aj po západe slnka! S Monkey Light sa večerná jazda na bicykli stáva bezpečnou a navyše zábavnou. Systém MonkeyFX vytvára tisíce úžasných vzorov v točiacom sa kolese bicykla. Vďaka najmodernejšej digitálnej svetelnej technológii, ostanete viditeľnými aj v noci.
Zlatá hodinka vo Whistleri

Zlatá hodinka vo Whistleri

Whistler - miesto nekonečných možností a rodisko dokonalých videí. GOLDEN HOUR je ďalšie z videí, ktoré by určite nemalo ujsť vašej pozornosti.
27.5“ novinky od Giantu PR článok

27.5“ novinky od Giantu

Rok 2014 bude nepochybne v znamení 27,5“ a tomuto trendu sa nevyhol ani Giant. Poďme sa teda bližšie pozrieť na niekoľko noviniek na nasledujúcu sezónu
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up