Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Pitný režim športovca

Pitný režim športovca

Kvalita výkonu cyklistu, ale aj každého aktívneho športovca, je ovplyvňovaná trénovanosťou, výživou, regeneráciou a v neposlednej miere aj pitným režimom. To, že športovec bez tréningu nie je schopný kvalitne pretekať, je jasné asi všetkým. Tiež väčšina športovcov vníma, že nedostatok telesných tekutín a tiež zlý pitný režim vedie ku zníženiu výkonnosti. Ale stále veľa z nich (predovšetkým tých rekreačných) sa o príjem tekutín v záťaži stará veľmi zle.
Tip na výlet: Slanské vrchy a Šimonka

Tip na výlet: Slanské vrchy a Šimonka

Jedného dňa som sa rozhodol, že prídem na východné Slovensko a pojazdím čo najviac po okolí. Jedno miesto bolo dokonca vždy tak trochu mojim snom, ale to som si nechal nakoniec. Po odjazdení cesty z Oravy sem a ďalšieho dňa na Okolo Domaše, som sa vybral nasledujúci deň v nedeľu, do Slanských vrchov. Aspoň na tento pojazd sa mi podarilo vybaviť si skúseného horského vodcu, doslova, a v neskoré ráno alebo skorý obed sme sa vybrali do hôr.
Filip Polc vo Vallnorde až v piatej desiatke

Filip Polc vo Vallnorde až v piatej desiatke

Víťazmi nedeľňajšieho zjazdu na pretekoch Svetového pohára v andorrskom Vallnorde sa stali Francúz Rémi Thirion a Britka Rachel Athertonová. Juniorskú súťaž vyhral Brit Michael Jones. Medzi mužmi skončil na 49. mieste slovenský reprezentant Filip Polc.
Víťazná jazda Martina Söderströma

Víťazná jazda Martina Söderströma

Video z víťaznej jazdy Martina Söderströma na freeride festivale v Colorade
Fotogaléria Tatry Tour 2013

Fotogaléria Tatry Tour 2013

Fotogaléria zo sviatku cestnej cyklistiky na Slovensku - Tatry Tour 2013. Náročná, 195km dlhá trať vedúca okolo Vysokých Tatier spolu s počasím dôkladne preverila sily a odhodlanie všetkých štartujúcich. Na štart v Starom Smokovci sa v sobotu ráno postavilo viac ako 240 štartujúcich. Do cieľa dlhej trate prišiel po sólovom úniku najrýchlejšie Maďarský pretekár Gábor Fejes s časom 05:12:22.86. Kompletné výsledky nájdete tu
I Only Ride Park

I Only Ride Park

Že by biková hymna leta 2013? A čo jazdíte vy?
Súťaž o vecné ceny Cube pozná svojich víťazov PR článok

Súťaž o vecné ceny Cube pozná svojich víťazov

Pri príležitosti otvorenia prvého špecializovaného Cube shopu si pre vás slovenské zastúpenie tejto značky pripravilo súťaž o niekoľko zaujímavých a praktických cien. Správnou odpoveďou na súťažnú otázku Od ktorého roku je Slovkolex s.r.o exkluzívny distribútor značky CUBE pre Slovenskú republiku, bola možnosť číslo 2, teda Slovkolex s.r.o je distribútor značky CUBE od roku 2006.
Dobrí chlapci nosia zelenú

Dobrí chlapci nosia zelenú

Po 21 etapách, 3403km a 3 týždňoch pretekania sa Tour de France presunula do Paríža kde nasledovala posledná etapa a zároveň obrovská svetová show. Nazrite spoločne s tímom Cannondale do zákulisia tejto záverečnej oslavy stého ročníka Tour
Majstrovstvá Slovenska DH 2013

Majstrovstvá Slovenska DH 2013

Od 19.7. do 21.7. sa konalo 3. kolo SPDH a MSR v Jasnej. Na tieto závody sme sa veľmi tešili. Keďže to boli najdôležitejšie slovenské závody tak sme sa na ne aj poriadne pripravovali. V piatok ráno sme prišli, postavili depo a pustili sme sa do tréningu.
Just Ride

Just Ride

Spojenie juniorského majstra Slovenska v DH na rok 2013, Rasťa Baránka a MK video production - výsledok? Výnimočný! Toto skvelé video vás zaručene správne naladí pred blížiacim sa víkendom. Stačí sa usadiť a vychutnať.
Obzretie sa za ultramaratónom Craft 1000 Miles Adventure 2013

Obzretie sa za ultramaratónom Craft 1000 Miles Adventure 2013

Craft 1000 Miles Adventure je závod, ktorý chytí za srdce. Prívlastky ako „najťažší v Európe, najdrsnejší, najextrémnejší“, ktoré mu dávajú vysoký lesk, odložím bokom a skúsim zaostriť na hrdinov tohto ročníka a na to, prečo sa tak hlboko dokáže vryť do mysle.
Makado 2013 PR článok

Makado 2013

Pozvánka a zároveň vábnička na MAKADO 2013 - 9.ročník bodovacej súťaže dvojíc v orientačnej cyklistike
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up