Zdroj: mathosh

Pestrá sebránka. Stretla sa krása so skúsenosťou, odvaha s rozumom. Od krehkých osemnástok cez cyklistu bez ruky, rôznych namakancov po cyklotrampa s rokom narodenia 1945. Niekto pešo, niekto na kolobežke, niekto na biku. Niektorí 500, väčšina však 1000 míľ. Teda chceli by. Práve vyrazili.


Posledné pokyny pred štartom pri stretnutí s medveďmi a rómami: nekričať na nich, nedívať sa im do očí, pomaly ustupovať.

Aby bolo jasné: neštartujem preto, aby som vám opisoval kde je aký penzión, čo varia a ako to tam vyzerá. Na to si otvorte iné denníčky. Mňa to ťahá do hôr. Ľahnúť si večer pred medvedí brloh, poštuchať pumpou, načúvať, vhodiť petardu, trochu sa pomaznať. Honza Kopka mi to však zakázal. Silácke reči sú moja silná stránka. Do hotela však nechcem. Sám na seba som zvedavý, ktorú noc pustím do gatí.


Sledujte priebeh ultramaratónu Craft 1000 Miles Adventure na http://www.mtbiker.sk. Prinesieme vám čerstvé informácie, foto, predstavíme niektorých účastníkov, posvietime si na ženy v štartovom poli.


Ešte viac o závode nájdete na domovskej stránke http://www.1000miles.cz.

[Foto na úvode: mathosh]

report_problem Našiel si v texte chybu?
Latanka 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Členky mám na kašu, ale pokračujem. Robo zdolal 1000 míľ na bicykli.

Členky mám na kašu, ale pokračujem. Robo zdolal 1000 míľ na bicykli.

Vbehli sme do lesa. Bol tmavý, hustý, stratili sme cestu. Predierali sme sa malinčím a konármi. Zapadalo slnko, nevedeli sme sa odtiaľ dostať. Tu sa jeden potkol, tu zadrapol, nálada išla okamžite dole.
Zbierajte zážitky s novými GoPro HERO7 PR článok

Zbierajte zážitky s novými GoPro HERO7

Nie je to tak dávno, čo sme sa dočkali predstavenia novej akčnej kamery GoPro. A aby toho nebolo málo, neprišla len jedna kamera, ale rovno tri.
Fotogaléria: ŠKODA Slovenský raj 2015 - Poriadne rýchle a mokré

Fotogaléria: ŠKODA Slovenský raj 2015 - Poriadne rýchle a mokré

399 fotografií z "Raja", kde sa konalo v sobotu 5.9. 2015 finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015. Aj keď počasie veľmi neprialo, na štart sa postavilo 476 bajkerov a bajkeriek, z ktorých prišlo 469 až do cieľa.
keyboard_arrow_up