Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

TdF 2. etapa: Peter Sagan finišoval druhý, zdolal ho Bakelants

TdF 2. etapa: Peter Sagan finišoval druhý, zdolal ho Bakelants

Belgičan Jan Bakelants z tímu RadioShack sa stal víťazom nedeľňajšej 2. etapy 100. ročníka cyklistických pretekov Tour de France, ktorá viedla z Bastie do Ajaccia a merala 156 km. Vďaka záverečnému náskoku uspel s minimálnym jednosekundovým náskokom pred Petrom Saganom, ktorý vyhral špurt vedúcej skupiny. Bakelants sa stal novým lídrom pretekov a v pondelok bude mať na sebe žltý dres, ktorý vlastnil v nedeľu Marcel Kittel. Za Saganom finišoval na Poliak Michal Kwiatkowski. Jazdec tímu Cannondale si vybojoval desať bodov do svetového rebríčka UCI.
TdF 1. etapa: Výhra Kittela, Sagana pribrzdil pád

TdF 1. etapa: Výhra Kittela, Sagana pribrzdil pád

Nemec Marcel Kittel sa stal víťazom prvej etapy 100. ročníka cyklistických pretekov Tour de France, ktorá viedla z Porto-Vecchie do Bastie a merala 213 km. Jazdec tímu Argos-Shimano triumfoval v špurte hlavnej skupiny a v nedeľu v druhej etape si oblečie žltý dres lídra. Slovenskí zástupcovia Peter Sagan a Peter Velits sa do záverečného šprintu nezapojili, keďže sa zaplietli do pádu necelé štyri kilometre pred cieľom.
Horal 2013 PR článok

Horal 2013

Pravý vysokohorský cyklomaratón v oblasti Kráľovohoľských Nízkych Tatier. Najvyšší bod: Kráľova Hoľa 1946m! Na jej vrchol sa účastníci dostanú po absolvovaní 12km dlhého stúpania s prevýšením 1000m. z obce Šumiac.
Kilian Bron Shredding Home Single Track

Kilian Bron Shredding Home Single Track

3 minúty s Kilian Bronom na jeho domácich trailoch
Peter Sagan má jedenástku, Peter Velits číslo 159

Peter Sagan má jedenástku, Peter Velits číslo 159

Slovenský cyklista Peter Sagan nastúpi na štart 100. ročníka cyklistických pretekov Tour de France so štartovým číslom jedenásť. Pri neúčasti obhajcu prvenstva Bradleyho Wigginsa pripadla jednotka jeho tímovému kolegovi zo Sky a vlani druhému Christopherovi Froomovi. Prvé kilometre čakajú na pelotón v sobotu 29. júna, úvodná etapa povedie z Porto-Vecchia do Bastie a bude merať 213 km.
Pinarello Sibilo - z veterného tunela na francúzke cesty

Pinarello Sibilo - z veterného tunela na francúzke cesty

Pinarello Graal a tím Movistar si počas tohtoročného Gira spoločne pripísali niekoľko úspechov v tímovej a individuálnej časovke. Táto overená kombinácia sa však dočkala posilnenia v podobe nového Pinarella Sibilo.
Stupava Trophy 2013 PR článok

Stupava Trophy 2013

Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Vás pozýva na 11. ročník športovo-kultúrneho podujatia STUPAVA TROPHY 2013. Bratislavský kraj je so svojou rozlohou 2.053 km2 najmenším krajom Slovenskej republiky, napriek tomu tu nájdete až 40 rôznych cyklotrás s celkovou dĺžkou viac ako 700 km. Náš región poskytuje horským cyklistom a XC bežcom rozsiahle trasy v malebnom prostredí pohoria Malé Karpaty, ktoré svojou krásou očaria srdce každého hobby bajkera a bežca. Návštevníci iste ocenia výhodné možnosti ubytovania a množstvo gastronomických prevádzok aj s regionálnymi špecialitami. V jedinečnom prostredí Bratislavského regiónu sa konajú najznámejšie slovenské preteky pre hobby športovcov.
AVID Chasing Trail | Kenny Smith

AVID Chasing Trail | Kenny Smith

Kennyho nedostatok strachu mu umožňuje jazdiť veci ktoré nikto pred ním nedáva, rýchlejšie, väčšie, ťažšie...
Ultramaratón Craft 1000 Miles Adventure 2013 štartuje už túto nedeľu

Ultramaratón Craft 1000 Miles Adventure 2013 štartuje už túto nedeľu

V nedeľu 30. júna 2013 o 15:00 odštartuje v najvýchodnejšej obci Slovenska tretí ročník závodu pre bikerov, bežcov a kolobežkárov, ultramaratón Craft 1000 Miles Adventure. O čom tento pretek je sa môžete dočítať v článku Tvrďasi a tvrďasky.
Súťažte s Gamisportom o poukážku v hodnote 50€ PR článok

Súťažte s Gamisportom o poukážku v hodnote 50€

MTBiker.sk vám v spolupráci s eshopom Gamisport.sk prináša súťaž o poukážku na nákup tovaru v hodnote 50€. Pravidlá sú opäť jednoduché – stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a zo správnych odpovedí vyberieme jedného z vás. Ako pomôcka vám môže slúžiť web Gamisport.sk, kde určite nájdete správnu odpoveď
Súľovský maratón 2013

Súľovský maratón 2013

Po fatranskom maratóne je toto ďalšie z tzv. povinných podujatí pre žilinských bikerov. A keďže Fatranský som vďaka MTB Trophy vynechal o to viac som sa tešil práve sem. Nielen na parametre 88 km a 2800 m ale najmä na charakter trate. Každodenné sledovanie počasia patrilo k tradičnej príprave a deň pred začiatkom bolo jasné, že sa opäť po 2 rokoch môžeme tešiť na extrém – jediné čo nebolo jasné, či v podobe tepla alebo vody...
 12. ročník H - triathlonu Skalica 2013 PR článok

12. ročník H - triathlonu Skalica 2013

Pozývame všetkých športových nadšencov na 12 ročník medzinárodného preteku v terénnom triatlone H - triathlonu Skalica 2013
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up