Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Extrémny dirt jump pojazd

Extrémny dirt jump pojazd

Jaie Toohey, Cam White a Jed Mildon spoločne na gigantických dirtoch. Výsledok je...no veď posúďte sami
Marcové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Marcové číslo Cyklistickej dopravy

S príchodom jari a prvými slnečnými dňami, prichádza aj nové číslo obľúbeného magazínu Cyklistická doprava. V aktuálnom čísle nájdete informácie o budúcnosti cyklotrasy medzi Zvolenom a Banskou Bystricou, rozhovor s vedúcim odboru dopravného plánovania a cestnej výstavby v meste Lipsko, Torbenom Heinemannom ale aj cenné rady a informácie ako sa správať pri strete cyklistu so psom.
Nedeľný tréning s tímom Life4Ride

Nedeľný tréning s tímom Life4Ride

Fotogaléria z nedeľného tréningu s Dh tímom Life4Ride, pred úvodným kolom SPDH v bikecentre Kálnica
Rapha Continental: Hidden Europe

Rapha Continental: Hidden Europe

Rapha Continental na návšteve u európskych staviteľov rámov
Župný pohár Na bicykli deťom 2013 PR článok

Župný pohár Na bicykli deťom 2013

Pre milovníkov cyklistiky je aj tento rok pripravená bohatá cyklistická sezóna, ktorá štartuje už teraz v apríli. Po úspešných dvoch ročníkoch Župného pohára Na bicykli deťom čaká na všetkých profi aj hobby cyklistov opäť séria pretekov v Bratislave a okolí.
Fotogaléria X-Cross MTB Maratón Partizánske 2013

Fotogaléria X-Cross MTB Maratón Partizánske 2013

Fotogaléria z úvodného preteku maratónskej sezóny na Slovensku, ktorý odštartoval na letisku v Malých Bieliciach neďaleko Partizánskeho
X-Cross MTB Maratón Partizánske 2013

X-Cross MTB Maratón Partizánske 2013

Nová sezóna MTB maratónov na Slovensku začala tak ako aj minulý rok maratónom v Partizánskom, tentoraz pod novým názvom X-Cross MTB maratón. Pôvodne mal byť súčasťou 4-dielnej série s lákavou hlavnou cenou v tombole v podobe osobného automobilu od hlavného partnera, avšak pre menší záujem a termínovú kolíziu s niektorými inými akciami, nakoniec myslím, že celkom rozumne, organizátor ostal len pri jednom maratóne. Svoje isto zohrala aj takmer nekončiaca tohtoročná zima, veď kto už by len myslel na cyklistiku, keď ešte začiatkom apríla bolo takmer celé Slovenska pod snehom.
Kreuziger vyhral Amstel Gold Race, Slováci sa nepresadili

Kreuziger vyhral Amstel Gold Race, Slováci sa nepresadili

Čech Roman Kreuziger sa stal víťazom cyklistických pretekov Amstel Gold Race v Holandsku, ktoré viedli z Maastrichtu do Valkenburgu a merali 251 km. Jazdec tímu Saxo-Tinkoff dosiahol jeden z najlepších výsledkov kariéry. Kreuziger si na 46. ročníku najväčšej holandskej klasiky vybojoval 80 bodov do rebríčka UCI. Vďaka taktickej jazde triumfoval po vyše 6:30 h tvrdého boja s 22-sekundovým náskokom pred Alejandrom Valverdem a Simonom Gerransom. Slovenskí cyklisti Peter Sagan a Peter a Martin Velitsovci v nedeľu medzi najlepšími chýbali. Najlepšie skončil Peter Velits, ktorý prišiel do cieľa s odstupom 57 sekúnd na 34. mieste. O dve pozície horšie finišoval Peter Sagan. Martin Velits medzi v cieli klasifikovanými cyklistami nefiguruje.
RockShox B.I.K.E.

RockShox B.I.K.E.

Ak nemáte program na piatkový večer, prípadne nie je nič v TV, vychutnajte si krátky film z dielne RockShoxu
Pred Amstel Gold Race favorizujú najmä Petra Sagana

Pred Amstel Gold Race favorizujú najmä Petra Sagana

Slovenského cyklistu Petra Sagana čaká jeden z ďalších vrcholov jarnej časti sezóny, v nedeľu sa postaví na štart pretekov Amstel Gold Race. Najväčšie cyklistické podujatie v Holandsku púta pozornosť, trať každoročne lemujú desaťtisíce divákov. Sagan prichádza na preteky v provincii Limburg v pozícii najväčšieho favorita. Na 47. ročníku najmladšej veľkej klasiky sa chce jazdec tímu Cannondale presadiť a môže sa po nej vrátiť na prvé miesto rebríčka UCI, o ktoré ho pred týždňom na Paríž - Roubaix pripravil Fabian Cancellara. V predbežnej štartovej listine figuruje aj meno Petra Velitsa z Omega Pharma-Quick Step.
VALACHY TOUR, nový seriál závodů pro veřejnost PR článok

VALACHY TOUR, nový seriál závodů pro veřejnost

VELKÉ KARLOVICE – Resort Valachy Velké Karlovice zakládá novou sportovní tradici. Letos poprvé uspořádá na Valašsku seriál čtyř závodů pro veřejnost nazvaný VALACHY TOUR.
V České republice je ojedinělý tím, že spojuje různé disciplíny vytrvalostního charakteru do společného celkového hodnocení.
CTM - NOVATEC San Remo 2013

CTM - NOVATEC San Remo 2013

Keď nejde počasie k tímu, ide tím za počasím. CTM - NOVATEC a zopár záberov z tréningového kempu v San Reme
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up