Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

CG Racing Brigade 2013

CG Racing Brigade 2013

Video z prezentácie teamu Cedrica Graciu. Team sa v roku 2013 okrem DH bude zameriavať aj na svetovú enduro sériu.
QUICK SPORT Jarný šprint sa nezadržateľne blíži PR článok

QUICK SPORT Jarný šprint sa nezadržateľne blíži

Ďalší ročník cyklistickej časovky JARNÝ ŠPRINT organizovanej BEER INSIDE TEAMom sa nezadržateľne blíži. Prinášame vám propozície k štvrtému ročníku tejto MTB časovky, ktorá sa koná v obci Bystrička pri Martine už 28. apríla.
14. ročník Veľkej ceny Bradla PR článok

14. ročník Veľkej ceny Bradla

Propozície k 14. ročníku cyklistického hoby maratónu na trati Bratislava - Košariská, ktorý je usporiadaný ako spomienka na 94. výročie tragického úmrtia generála M.R. Štefánika
Vienna Air King 2013

Vienna Air King 2013

Okrem fotogalérie vám MTBiker prináša aj čerstvé video z akcie Vienna Air King 2013.
Evan Schwartz a jeho jesenný náklad

Evan Schwartz a jeho jesenný náklad

Tak sa zdá že počasie sa pomaly ale určite zlepšuje a ani sa nenazdáme a je tu jeseň...
Fotogaléria Vienna Air King 2013

Fotogaléria Vienna Air King 2013

Viedenský Rathausplatz ožil cez víkend dirt jumpovou akciou Vienna Air King. Na štartovej listine nechýbali svetové mená ako Martin Söderström, Sam Reynolds a mnoho ďalších...Víťazom nedeľného finále sa stal Brett Rheeder. MTBiker vám prináša fotogalériu z tejto výnimočnej akcie.
Kováč skončil celkovo druhý na Okolo Maroka

Kováč skončil celkovo druhý na Okolo Maroka

Slovenský cyklista Maroš Kováč obsadil konečné druhé miesto na desaťetapových pretekoch Okolo Maroka. O výsledkoch rozhodla už druhá etapa, ktorá výrazne roztrhala pelotón. Kováč v nej finišoval druhý s náskokom pred súpermi.
Cancellara vyhral Peklo severu a je novým lídrom rebríčka

Cancellara vyhral Peklo severu a je novým lídrom rebríčka

Švajčiar Fabian Cancellara potvrdil pozíciu najväčšieho favorita a stal sa víťazom 111. ročníka slávnej jednodňovej cyklistickej klasiky Paríž - Roubaix. Vďaka zisku 100 bodov do rebríčka UCI sa 32-ročný jazdec tímu RadioShack-Leopard stal novým lídrom svetového renkingu, na čele vystriedal Slováka Petra Sagana. Dvadsaťtriročný rodák zo Žiliny na Pekle severu či Kráľovnej klasík, ako nedeľňajšie preteky označujú, neštartoval. Švajčiar momentálne vedie svetový rebríček o 39 bodov.
SR vďaka Petrom Saganovi a Velitsovi druhá v rebríčku UCI

SR vďaka Petrom Saganovi a Velitsovi druhá v rebríčku UCI

Slovensko postúpilo vďaka 4 bodom Petra Velitsa na tohtotýždňových pretekoch Okolo Baskicka na 2. miesto v hodnotení krajín rebríčka Medzinárodnej cyklistickej únie. Suverénne vedie Španielsko so 447 bodmi, SR má na konte 322 bodov. Slováci preskočili v renkingu všetky cyklistické veľmoci, za nimi nasledujú Taliani (320), Francúzi (316) a Briti (309).
Fatranský MTB maratón 2013 PR článok

Fatranský MTB maratón 2013

Propozície k 8. ročníku Fatranského MTB maratónu 2013.
Preteky do vrchu - Red Bull Hill Chasers 2013

Preteky do vrchu - Red Bull Hill Chasers 2013

Zavolajte najlepších bmx, cestných, mtb a vlastne akýchkoľvek cyklistov zo širokého okolia, postavte ich vedľa seba na štart pod kopcom bez rozdielu kategórii a máte atraktívnu show, ktorá priláka a pobaví množstvo divákov.
Okolo Baskicka - Porte víťazom 5. etapy, P. Velits 20.

Okolo Baskicka - Porte víťazom 5. etapy, P. Velits 20.

Víťazom piatkovej 5. etapy cyklistických pretekov WorldTour Okolo Baskicka, ktorá viedla z Eibaru do Beasainu a merala 166,1 km, sa stal Austrálčan Richie Porte. V celkovom poradí si udržal líderské postavenie Kolumbijčan Sergio Luis Henao. Slovák Peter Velits skončil v piatok na 20. mieste, v priebežnom hodnotení figuruje na 21. priečke, ďalší cyklista SR Juraj Sagan nedokončil piatkovú 5. etapu.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up