Slovkolex 2014 obrazom

Fotogaléria z prezentácie pripravovaných noviniek na sezónu 2014. Slovkolex s.r.o je exkluzívny distribútor značky CUBE pre Slovenskú republiku. Už od roku 2006 vám prináša tieto designové skvosty na náš trh a len niekoľko dní po nemeckom Eurobiku sme mali možnosť bližšie preskúmať modely na nasledujúcu sezónu.

Základnou a zrejme najpríjemnejšou novinkou pre bežných užívateľov značky Cube je zníženie cien niektorých model pri zachovaní rovnakej výbavy. Ďalšou nie menej zaujímavou správou je fakt, že Cube svoje biky pre rok 2014 osádza kompletnými sadami komponentov – to znamená že ak napríklad vlastníte model so sadou SLX, nebude vám chýbať kazeta a reťaz z tejto sady. Z nášho pohľadu ide o drobný no príjemný detail.


Ďalšou z vychytávok je systém Active Brake Cooling, ktorý vďaka tvaru zadnej stavby zabezpečuje chladenie brzdy pomocou prúdiaceho vzduchu. Použitie u high-end hardtailov pomáha znížiť teplotu brzdy až o 30%.

Cestné modely pre sezónu 2014 vybavené „hybridným“ vnútorným vedením kabeláže, vďaka ktorému je zabezpečená úplná kompatibilita medzi mechanickými a elektronickými sadami.


V roku 2014 sa nezabúda ani na inovácie v oblasti populárnych mestských bicyklov. Vybrané modely sú vybavené integrovanými stojanmi a nosičmi. Ďalšou novinkou je tiež zdvojenie zadnej stavby zabezpečujúce potrebnú tuhosť rámu pri elektrobikoch. Samozrejmosťou u všetkých modelov je upravená geometria pre použitie v meste.


Ako už naznačil Eurobike, rok 2014 bude rokom e-bikov, Cube ani v tejto oblasti nezaostáva za konkurenciou. Do nasledujúcej sezóny je v ponuke pripravených niekoľko modelov v rôznych cenových hladinách a rôznych špecifikáciách. Vybrať by si mal naozaj každý – od cyklistov ktorý svoj stroj využívajú na každodenné dochádzanie do práce až po čistokrvných bikerov. Tých určite uspokojí úplná novinka v podobe hybridného modelu Stereo.
Všetky modely bez ohľadu na cenu a použitie sú vybavené pohonom Bosch s výkonom 250W, umiestneným v stredovej oblasti rámu.

Portfólio značky Cube naozaj široké, okrem bikov tu môžete nájsť množstvo oblečenia pre všetky odvetvia cyklistiky a tiež množstvo doplnkov od chráničov, cez batohy až po prilby. To všetko z tých najkvalitnejších materiálov a dokonale farebne zladené k jednotlivým modelom.


Slovkolex nie je iba dovozcom značky Cube, na Slovenský trh už niekoľko rokov prináša komponenty značiek Formula, Fox, Look ale tiež oblečenie a doplnky Evoc, Gaerne, Nalini, Royal, Santini, Urge a mnohých ďalších.


Formula R1 Racing

Formula s modelom R1 opäť zabodoval na poli ultraľahkých komponentov. Tieto leštené krásky sa na nasledujúcu sezónu stali najľahšími sériovo vyrábanými diskovými brzdami. To všetko vďaka titánovým doplnkom, hadici opletanej kevlarom a kompozitovom viečku na páke.


Viac informácii o jednotlivých novinkách a produktoch nájdete na webe cubebikes.sk a http://www.slovkolex.sk
report_problem Našiel si v texte chybu?
mathosh 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Predstavenie: Nové sady SRAM Eagle X0, XX a XX SL AXS - návrat do budúcnosti

Predstavenie: Nové sady SRAM Eagle X0, XX a XX SL AXS - návrat do budúcnosti

Prototypy novej MTB AXS sady s logom BlackBox už pár mesiacov sledujeme v rámci jednotlivých kôl svetového pohára. Dnes je ten deň, kedy sa oficiálne odhalia všetky podrobnosti.
EUROBIKE 2019: Zaujímavosti, inovácie aj šialenosti – 4. časť

EUROBIKE 2019: Zaujímavosti, inovácie aj šialenosti – 4. časť

V predchádzajúcich článkoch sme sa venovali najmä technologickým novinkám, no Eurobike je obrovské panoptikum, kde sa dajú vidieť naozaj netradičné veci. Napokon veď posúďte sami.
EUROBIKE 2019: Novinky a trendy na rok 2020 - 2. časť

EUROBIKE 2019: Novinky a trendy na rok 2020 - 2. časť

Extrémne geometrie, bezdrôtové riešenia, originálne konštrukcie...aj to sú ďalšie trendy a zaujímavosti z výstavy Eurobike.
keyboard_arrow_up