Fotogaléria zo 6. kola Moravsko-slovenského DH Cupu

Fotogaléria z posledného kola Moravsko – Slovenského DH Cupu, ktoré sa uskutočnilo v Ski areáli Bíla neďaleko slovenských hraníc. Technicky náročnú trať plnú koreňov počas sobotňajších tréningov poznačilo daždivé počasie, veľké nedeľné finále sa však išlo na takmer suchej trati. Pódiové umiestnenia si rozdelili známe tváre celého seriálu – v kategórii Elite sa na najvyšší stupienok postavil český jazdec Lukáš Šplíchal.

report_problem Našiel si v texte chybu?
mathosh 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Fotogaléria z 4. kola Moravsko-slovenského DH Cupu

Fotogaléria z 4. kola Moravsko-slovenského DH Cupu

Fotogaléria z 4. kola Moravsko-slovenského DH Cupu, ktoré sa uskutočnilo 19. augusta v Ráztoke. Novovybudovaná trať spolu s množstvom prachu dôkladne preverila všetkých účastníkov. Víťazom "kráľovskej" kategórie Muži - elite sa stal Lukáš Šplíchal.
Fotogaléria z prvého kola Moravsko Slovenského DH Cupu v Kálnici

Fotogaléria z prvého kola Moravsko Slovenského DH Cupu v Kálnici

Rýchla trať plná skokov, na ktorej každé zaváhanie a každá stratená sekunda znamená prehru. Prvé kolo Moravsko Slovenského DH Cupu ovládol v elitnej kategórii rakúsky jazdec Boris Tetzlaff pred svojím tímovým kolegom Manuelom Gruberom. Pódiovú trojicu uzatvára Čech Matej Charvát. MTBiker vám prináša fotogalériu z tohto preteku, ktorý bol zároveň vydareným otvorením DH sezóny na Slovensku.
keyboard_arrow_up