V Podbrezovej získal najviac UCI bodov Haring

Martin Haring z CK Banská Bystrica sa stal víťazom nedeľňajších pretekov 8. kola Slovenského pohára v cyklokrose v Podbrezovej, na ktorých sa bojovalo aj o body do rebríčka Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI).

Na podujatí kategórie C2 kalendára UCI triumfoval Haring s náskokom 8 sekúnd pred Róbertom Gavendom. Tretí skončil Čech Filip Adel. Medzi ženami sa presadila vekom ešte juniorka Tereza Medveďová.

Výsledky - 8. kolo Slovenského pohára v cyklokrose a preteky kategórie C2 kalendára UCI v Podbrezovej:

Muži: 1. Martin Haring (CK Banská Bystrica) 57:35 min, 2. Róbert Gavenda (Dukla Trenčín Trek) +8 s, 3. Filip Adel (ČR) +2:39, 4. Milan Barényi (Trek KCK Oslany) +2:54, 5. Gábor Fejes (Maď.) +3:09, 6. Marek Čanecký (RSC Amplatz) +3:22

Ženy: 1. Tereza Medveďová (ŽP Šport Podbrezová) 35:07 min, 2. Zuzana Vojtášová +37 s, 3. Lívia Hanesová (obe CK Banská Bystrica) +1:23

Juniori: 1. Matej Ulík (CK Banská Bystrica) 44:38
report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Martin Haring – na výjazde so 14-násobným majstrom SR

Martin Haring – na výjazde so 14-násobným majstrom SR

Tento jazdec zrejme ako jediný u nás dokáže už dlhé roky kombinovať na vysokej úrovni cyklokros, cross country, maratóny, či cestnú cyklistiku. Srdcom je ale stále biker a hlavne "pohoďák" so zmyslom pre humor...
Haring so skalpom Čecha Kulhavého, v Drozdove víťazne aj Keseg Števková

Haring so skalpom Čecha Kulhavého, v Drozdove víťazne aj Keseg Števková

Na druhej slovenskej C1 v MTB XCO, ktorá sa konala tútu sobotu v Drozdove, si po ďalšie víťazstvo na jednotkových pretekoch v kariére prišli Martin Haring (Dukla Banská Bystrica) a Janka Keseg Števková (Outsiterz).
Pozvánka: 2. kolo Slovenkého pohára MTB XCO - už tento víkend

Pozvánka: 2. kolo Slovenkého pohára MTB XCO - už tento víkend

Pozývame všetkých fanúšikov na preteky horskej cyklistiky, ktoré sa budú konať už tento víkend 11. a 12. mája 2019 v Drozdove.
keyboard_arrow_up