MTBiker Shop - Tričká, polokošele, šiltovky, ponožky, nálepky a podpora stránky

MTBiker Shop - Tričká, polokošele, šiltovky, ponožky, nálepky a podpora stránky

Online MTBiker shop oficiálne spustený! Objednávaj kvalitné tričká, polokošele, šiltovky, ponožky a nálepky s MTBiker logom. Prípadne si uži stránku bez reklamy a podpor nás v našej práci.

Oficiálne sme spustili MTBiker online shop, kde si môžeš objednať kvalitné tričká, polokošele, šiltovky, ponožky, nálepky s MTBiker logom, prípadne podporiť našu stránku a získať hneď niekoľko výhod. Tovar zasielame DPD kuriérom priamo k Tvojim dverám alebo Slov. poštou. Platiť môžeš cez platobný systém Tatra banky TatraPay alebo CardPay, prípadne môžeš využiť platbu priamym vkladom na náš účet vedený v Tatra banke. Príjemný nákup!

Tričká

Oficiálne tričká MTBiker.sk majú športový strih a sú vyrobené na mieru slovenskou firmou Atak. Nachádza sa na nich 3x logo (na hrudníku, pod golierom na chrbte a mini logo na rukáve). Objednať si ich môžeš v bielom alebo čiernom farebnom prevedení s rôznymi motívmi v cene od 10-12€.
MTBiker tričkáTričko MTBiker

Polokošele

Oficiálne polokošele MTBiker.sk si môžeš objednať vo vyhotovení Premium s pruhovaným elegantným dizajnom alebo Classic. Logo MTBiker majú vyšité na hrudi. Premium stojí 20€, Classic 15€.
MTBiker polokošelePolokošeľa MTBiker

Šiltovky

Oficiálne šiltovky MTBiker.sk sú vyhotovené zo 100% bavlny s vyšitým logom. Na výber máš modrú alebo čiernu a ich cena je 10€.
MTBiker šiltovkyŠiltovka MTBiker

Ponožky

Oficiálne ponožky MTBiker.sk sú výrobené z kvalitného materiálu firmou Eleven. K pohodliu Tvojich nôh napomôže ich odvetranie na priehlavku, ako aj spevnená päta a špička. Kúpiť si ich môžeš za 5€.
MTBiker ponožkyPonožky MTBiker

Nálepky

Oficiálne nálepky MTBiker.sk sa vyznačujú hlavne tým, že jednotlivé časti sú predrezané a jednoducho ich nalepíš na každý rám bicykla. Možnosť objednania za 3€ v prevedeniach na bielej alebo transparentnej fólii.
MTBiker nálepkyNálepky MTBiker

Podpora stránky MTBiker.sk

Ak nás chceš finančne podporiť, môžeš tak urobiť hodnotou 10, 20 alebo 30€ a my sa Ti odvďačíme stránkou úplne bez reklám a ďalšími výhodami. Pri 20€ podpore získavaš automaticky nálepky a pri 30€ podpore tričko a nálepky. Inzeráty budeš môcť topovať skôr ako 72hodín a dostaneš virtuálny odznak, že nás podporuješ.
Podpora stránky MTBikerPodpora MTBiker

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Dalo by sa povedať, že ide v podstate o historický okamih v rámci nášho vlastného obsahu. Zoznámite sa počas výjazdu s človekom, ktorý MTBIKER pred viac ako 20 rokmi založil a doviedol do súčasnosti.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
keyboard_arrow_up