Najlepšie články na MTBiker.sk v roku 2013

MTBiker.sk vám v roku 2013 priniesol vyše 900 článkov. Tu nájdete to najčítanejšie a najlepšie hodnotené. Pripomeňte si zážitky z 1000 miles a z Haute Route, rozhovory so zaujímavými ľudmi, či rady na tréning a servis bicykla.

Prehľad systémov pruženia

Prehľad systémov pruženia Rozsiahly sprievodca a radca vo svete celoodpružených rámov, ktorý vám objasní vývoj ale tiež výhody a nevýhody najpoužívanejších systémov celoodpružených rámov ako FSR alebo VPP, no môže vám tiež pomôcť pri výbere rámu s vlastnosťami presne podľa vašich predstáv !
Čítajte viac »

Na návšteve u cyklistického trénera a športového diagnostika Juraja Karasa

Na návšteve u cyklistického trénera a športového diagnostika Juraja Karasa Športové vyšetrenia a diagnostika sa čo raz viac dostávajú do povedomia a začínajú ich využívať aj hobby športovci, na maximálne využitie a zefektívnenie tréningu. Mgr. Juraj Karas, PhD. patrí medzi špičku v tomto obore, zároveň je priekopníkom a novátorom v tejto oblasti u nás.
Čítajte viac »

Tvrďasi a tvrďasky

Tvrďasi  a  tvrďasky Možno ste ich v minulosti stretli. Možno ste ich zahliadli s bicyklom nad hlavou brodiť rieku, spať v autobusovej zastávke, v krmelci či pod odkvapom niektorej chaty, alebo so zapnutou čelovkou a rolničkami na rajdoch nocou šľapať lesom. Nebojte sa ich, sú neškodní. Sami majú strach. Zvlášť z medveďov a rómskych osád na východe.
Čítajte viac »

Pirát - rozhovor s víťazom Craft 1000 Miles Adventure 2013

Pirát - rozhovor s víťazom Craft 1000 Miles Adventure 2013 Za plachým úsmevom odlomený zub a za všetkým mimoriadna skromnosť - Honza Tyxa, zoznámte sa. Je rovnako jedinečný a plný prekvapení ako samotný pretek. S časom 8 dní a 2 hodiny vytvoril nový rekord ultramaratónu Craft 1000 Miles Adventure. Spôsobom, akým to zvládol, posunul hranice tohto extrému poriadne ďaleko.
Čítajte viac »

Jesenné ráno na Minčole

Jesenné ráno na Minčole Píp, píp, píiiiip....zvoní budík a ja viem, že sú aj oveľa príjemnejšie spôsoby ako sa zobudiť. Dnes mi to ale nevadí. Ešte so zalepenými očami otváram okno. Vonku je ticho, bielo. Predpovede neklamali. V duchu sa usmejem a teším sa na krásne inverzné ráno na hrebeni Lúčanskej Malej Fatry, kam spolu s Dašou už o pár minút smerujeme.
Čítajte viac »

Kúpa veci z bazáru, rady

Kúpa veci z bazáru, rady Mnohí z nás už na bazároch hľadali či nakupovali bicykle alebo komponenty. Mnohí z nás sa už aj doma tešia z „nového“ biku alebo „nového“ komponentu. Bohužiaľ, nie každý má to šťastie a tak sa z času na čas niekto stane obeťou väčšieho či menšieho podvodu.
Pripravili sme pre Vás teda zopár rád, ako minimalizovať riziko a vyhnúť sa podvodníkom.
Čítajte viac »

Snehové orgie a moja najextrémnejšia cykloakcia v živote

Snehové orgie a moja najextrémnejšia cykloakcia v živote V zime na snehu jazdím rád, MOC rád! Milujem ten pocit, keď to jemne vŕzga pod kolesami alebo keď lieta a víri sneh od kolies pri jazde v prašane a ja uháňam tichou bielou krajinou...
Čítajte viac »

Jozef Metelka - mám jednu nohu dlouhou

Jozef Metelka - mám jednu nohu dlouhou Jožo Metelka je jeden z tých ľudí, ktorý dokáže z čohokoľvek čo na neho život hodí vytažiť maximum. Aj keď na neho život hodí nehodu na motorke s následnou amputáciou ľavej nohy pod kolenom. Namiesto lamentovania Jožo sadol o pár mesiacov na bike a na lyže a v tejto sezóne dominuje v Elite na ceste - nielen medzi para-cyklistami, ale aj medzi "zdravými". Prečítajte si náš rozhovor pre MTBiker.sk.
Čítajte viac »

Prebuďte bicykel zo zimného spánku

Prebuďte bicykel zo zimného spánku Čo všetko je potrebné urobiť na bicykli predtým, ako ho po zimných mesiacoch začnete opäť používať? Prečo nie je dobré podceniť pravidelný servis? Kedy sú čakacie doby v servise najkratšie? Čo odporúčame skontrolovať pred každou jazdou? Niekoľko praktických informácií o servise bicyklov vám prinášame v tomto článku.
Čítajte viac »

Haute Route Alps 2013

Haute Route Alps 2013 Čo si predstavíte keď sa povie Haute Route? Zopár ľudí si možno spomenie že sa takto volá náročná 180km trasa v Alpách medzi francúzskym Chamonix a švajčiarskym Zermattom na ktorú sa každý rok vydávajú odvážlivci či už po svojich,alebo na lyžiach. A čo si predstavíte keď sa povie Haute Route a bicykel?
Čítajte viac »
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

TOP10 2022 - najčítanejšie články od MTBIKER redaktorov

TOP10 2022 - najčítanejšie články od MTBIKER redaktorov

Aké články sa čítali v roku 2022, čo vás z kuchyne MTBIKER zaujalo tento rok najviac?
Top články  2021 – rok plný príbehov

Top články 2021 – rok plný príbehov

Poďme sa pozrieť, ktoré články sa vám v minulom roku najviac páčili a trochu si ich pripomenúť. Navyše viaceré určite poslúžia ako motivácia do ďalšej sezóny.
Pomôž nám spestriť obsah a začni dlhodobú spoluprácu

Pomôž nám spestriť obsah a začni dlhodobú spoluprácu

MTBIKER vznikol v prvom rade z komunity cyklistov a na to nezabúdame. Ponúkame možnosť, ako sa aktívne zapojiť do tvorby obsahu a posunúť ho ešte viac k samotným užívateľom.
keyboard_arrow_up