Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Stories // Ep.1 - Duane Walker

Stories // Ep.1 - Duane Walker

Wales a tamojšie traily majú niečo do seba...
Hoogerland ďalšou obeťou zrážky s autom

Hoogerland ďalšou obeťou zrážky s autom

Holandského cyklistu Johnnyho Hoogerlanda zrazilo v nedeľu auto počas tréningu na preteky Tour Méditerranéen. Informoval o tom jeho tím Vacansoleil-DCM. K nehode prišlo na úseku s miernym klesaním.
Bookwalter vyhral úvod Okolo Kataru

Bookwalter vyhral úvod Okolo Kataru

Američan Brent Bookwalter sa stal víťazom 1. etapy cyklistických pretekov Okolo Kataru. Slovák Martin Velits patril medzi najaktívnejších jazdcov nedeľňajšej etapy, v jej prvej polovici bol s Mattom Haymanom (Sky) a Zakom Dempsterom (NetApp-Endura) v úniku a napokon skončil na 60. mieste s odstupom 43 sekúnd na víťaza.

Tvrďasi  a  tvrďasky

Tvrďasi a tvrďasky

Možno ste ich v minulosti stretli. Možno ste ich zahliadli s bicyklom nad hlavou brodiť rieku, spať v autobusovej zastávke, v krmelci či pod odkvapom niektorej chaty, alebo so zapnutou čelovkou a rolničkami na rajdoch nocou šľapať lesom. Nebojte sa ich, sú neškodní. Sami majú strach. Zvlášť z medveďov a rómskych osád na východe.
UCI chce ďalšie tri disciplíny na OH

UCI chce ďalšie tri disciplíny na OH

Majstrovstvá sveta v horskej cyklistike sa v roku 2014 uskutočnia v nórskych mestách Lillehammer a Hafjell. Rozhodla o tom komisia manažmentu Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) na zasadnutí v americkom Louisville.
Matt Hunter Tours Mont Blanc

Matt Hunter Tours Mont Blanc

Matt Hunter vám naplánoval bike dovolenku na leto
Nijs má druhý titul, v Louisville 3 zlaté pre Holandsko

Nijs má druhý titul, v Louisville 3 zlaté pre Holandsko

Belgičan Sven Nijs sa stal druhýkrát v kariére majstrom sveta v cyklokrose. Tridsaťšesťročný "Kanibal z Baalu" zdolal v záverečnom kole pretekov mužov-elite na šampionáte v americkom Louisville krajana Klaasa Vantornouta a po roku 2005 sa opäť tešil z dúhového dresu šampióna.
MS v cyklokrose Louisville - online!

MS v cyklokrose Louisville - online!

Sledujte prebiehajúce majstrovstvá sveta v cyklokrose v americkom Louisville.

Program:

  • 9:30 (15:30 SEČ) - štart juniori

  • 11:00 (17:00 SEČ) - štart ženy Elite

  • 12:30 (18:30 SEČ) - štart U23

  • 14:30 (20:30 SEČ) - štart muži Elite
  • Hroziace záplavy prinútili organizátorov zmeniť program

    Hroziace záplavy prinútili organizátorov zmeniť program

    Organizátori víkendových majstrovstiev sveta v cyklokrose v americkom Louisville pre vysoké riziko záplav zmenili časový program a šampionát zredukovali z dvoch dní na jeden. Všetky preteky sa uskutočnia už v sobotu. Zmena nastala po piatkovom popoludňajšom stretnutí zástupcov organizačného výboru, miestnych autorít a Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI). Medailové ceremoniály sa neuskutočnia bezprostredne po skončení súťaží, ale až po záverečných pretekoch dňa.

    Steel is back - SingleBe 29er

    Steel is back - SingleBe 29er

    Trocha zábavy na oceľovom singlespeed prototype od českej garážovky SingleBe
    Sister Session

    Sister Session

    V TV pravdepodobne aj tak nič nie je a preto si pozrite krátky dokument o ženskom BMX jazdení. Je sa naozaj načo pozerať!
    Dán Rasmussen sa priznal k dopingu

    Dán Rasmussen sa priznal k dopingu

    Dánsky cyklista Michael Rasmussen sa vo štvrtok priznal, že v rozpätí rokov 1998 až 2010 užíval zakázané podporné látky. Tridsaťosemročný jazdec vzápätí dodal, že ukončí aktívnu činnosť. "Podvádzal som a klamal. Som pripravený to odčiniť a akceptovať akýkoľvek trest. Som rád, že už vám nemusím ďalej klamať, ako som to robil celé roky," povedal Rasmussen na tlačovej konferencii a dodal, že bude spolupracovať s antidopingovými orgánmi.

    Formulár sa odosiela
    keyboard_arrow_up