2% z dane na podporu cyklistiky

Prichádza čas podávania daňových priznaní a s ním aj možnosť venovať 2% zo zaplatenej dane z príjmu. O Vašu podporu sa uchádzame aj my v MTBiker.sk. V spolupráci s Bike Teamom Vranov nad Topľou sme pripravili projekty, ktoré by sme radi spolufinancovali prostriedkami získanými z 2%. Naše projekty sa zameriavajú na podporu celej cyklistickej komunity.

Projekt I.: Komplexné služby organizátorom a účastníkom cyklistických podujatí
V tomto projekte plánujeme spustenie prihlasovacieho systému pre čo najväčší počet podujatí pod strechou MTBiker. Pre organizátorov pripravujeme balík služieb, ktorý im uľahčí prácu s prihlasovaním a platbami za štartovné, sprehľadní dokumentáciu a pomôže s marketingom podujatí. Pre účastníkov sa pripravuje jednoduché prihlasovanie a platba štartovného bez zbytočných registrácií. K dispozícii bude aj meranie času a výsledkový servis v reálnom čase. S plánovanou integráciou tréningového manažéra získa každý registrovaný člen MTBiker prehľad o všetkých svojich výsledkoch a odjazdených kilometrov.

Projekt II. : Podpora talentov
Cieľom projektu je vytvoriť podmienky pre rozvoj talentovaných cyklistov a cyklistiek. V tomto roku plánujeme vytvoriť materiálne podmienky pre štart plánovaného MTBiker teamu.

V tomto čase je ešte predbežné konkrétne upresniť využitie prostriedkov, nakoľko výška podpory sa nedá odhadnúť. Samozrejme však chceme ponúknuť zmysluplné projekty a výhody priniesť čo najväčšiemu počtu ľudí.

V rámci čo najtransparentnejšieho použitia financií budeme o presnom využití prostriedkov informovať na stránke MTBiker.

Tlačivá potrebné na poukázanie dane nájdete na webe http://www.rozhodni.sk
Predvyplnené tlačivo s údajmi pre BIKE TEAM VRANOV NAD TOPĽOU (súbor PDF)

Informácie potrebné na poukázanie 2% dane:
Obchodné meno/názov: BIKE TEAM VRANOV NAD TOPĽOU
Právna forma: OBČIANSKE ZDRUŽENIE
IČO: 42075173
Adresa: Sídlisko Okulka 16/12, 093 01 VRANOV NAD TOPĽOU
report_problem Našiel si v texte chybu?
Boo_boo 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: September - prázdniny končia, ale sezóna ani zďaleka

Pozvánka: September - prázdniny končia, ale sezóna ani zďaleka

Oddýchnutí po dovolenkách alebo na vrchole tohtoročnej formy? Tak sa príďte postaviť na štart niektorého z podujatí, ktoré pripravujú organizátori na september.
Video: Konečne výpredaje - náš výber cyklo oblečenia, doplnkov a komponentov

Video: Konečne výpredaje - náš výber cyklo oblečenia, doplnkov a komponentov

Po 2 rokoch nedostatku a stúpajúcich cien konečne zaujímavé výpredaje. Zľavy nie sú len kozmetické a netýkajú sa len sezónneho tovaru.
Pozvánka: Jún v znamení pretekov - každý si príde na svoje

Pozvánka: Jún v znamení pretekov - každý si príde na svoje

Ponuka prvého letného mesiaca je pestrá a na svoje si príde každý fanúšik cyklistiky. Pozrime sa, kde sa môžeme spolu stretnúť a zapretekať si.
keyboard_arrow_up