Zdroj: http://www.canyon.com/

V predchádzajúcom článku MTB novinky značky Canyon sezóny 2014 sme vás informovali o tom najzaujímavejšom zo sveta MTB, dnes sa bližšie pozrieme na cestné novinky a inovácie značky Canyon pre sezónu 2014.

Ultimate CF SL
Ultimate CF SL
Základ tohto stroja tvorí nový ľahký rám s hmotnosťou 940g a disponuje takmer všetkými funkciami, ktoré ponúka prvotriedny uhlíkový cestný rám. Je optimálnou kombináciou ľahkej konštrukcie, tuhosti, pohodlia a skvelého vzhľadu. Extrémne tuhý rámový trojuholník je vytvorený vďaka priamemu napojeniu oválnych podpier sedla k vrchnej trubke rámu. Toto spojenie je zároveň pohodlnejšie vďaka sploštenej rámovej trubke a sedlovke Maximus. Asymetrické reťazové vzpery sú napojené na stred s uložením Press-Fit. Vidlica One One Four SLX disponuje uhlíkovými čeľusťami na upevnenie kolesa a predstavuje šampióna na poli pohodlia vďaka špeciálnemu vrstveniu uhlíkových vlákien. Cena tohoto rámového setu začína na 1199€, kompletný bicykel s výbavou Shimano 105 môžete objednať za 1599€

Cyklokros stále stúpa na popularite a tomuto trendu sa nevyhol ani Canyon. S modelom Inflite AL značka využíva gény modelu Ultimate AL a poskytuje všetky vlastnosti, ktoré by ste očakávali od špičkového CX rámu.
Inflite AL
Extrémne pevný hliníkový rám je vybavený stredovým zložením Press-Fit, ktoré zaručuje optimálnu úroveň pevnosti a tuhosti stredovej partie. Hmotnosť rámu je iba 1480g. Vidlica vybavená rozšíreným krkom a uchytením kotúčových bŕzd Postmount je zárukou precízneho riadenia a zároveň ideálneho pomeru medzi pevnosťou a komfortom.

Úspešný model a víťaz mnohých testov sa do novej sezóny dočkal faceliftu. Canyon RoadLite AL je vybavený novými komponentmi Canyon.
Canyon RoadLite AL
Čerešničkou na torte je nová karbónová vidlica One One Eight Sl s hmotnosťou 350g. Prémiový hliníkový rám sa dočkal ešte športovejšieho a atraktívnejšieho vzhľadu – v kombináciou s vylepšenou geometriou sa Vám do rúk dostáva komfortný a tuhý model s výbornou akceleráciou. Vďaka týmto vlastnostiam sa nestratí na každodenných tréningoch alebo cestných pretekoch. Pre maximálne pohodlie sú všetky modely RoadLite Al osadené sedlovkou VCLS.

Viac informácii o jednotlivých modeloch a novinkách nájdete na webe http://www.canyon.com

[Foto na úvode: http://www.canyon.com/]

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Suunto Race – osvedčené funkcie aj v nových farbách PR článok

Suunto Race – osvedčené funkcie aj v nových farbách

Pre tento rok Suunto rozširuje modely hodiniek Suunto Race o ďalšie tri farebné variácie. Nájdeme medzi nimi modely s titánovou aj nerezovou lunetou. Nechýba ani novinka pre milovníkov hudby počas tréningu.
Cestné bicykle BMC 2024 – poď na preteky ako „profík“ PR článok

Cestné bicykle BMC 2024 – poď na preteky ako „profík“

Podarilo sa švajčiarskemu výrobcovi bicyklov zosúladiť požiadavky náročných cyklistov ako je súhra tuhosti, prenosu sily a aerodynamiky?
keyboard_arrow_up