GIANT HORSKÝ CYKLOMARATÓN DETVA

Prvú júlovú sobotu sa uskutoční piaty ročník horského cyklomaratónu v Detve. Detailné propozície nájde v pozvánke organizátorov alebo na stránkach generálneho sponzora Giant.

Generálny sponzor GIANT www.giant-bicykle.sk hlavná cena horský bicykel GIANT Rincon DISK

Akcia pre všetkých priaznivcov horských bicyklov 1. prázdninová sobota na štadióne v Detve

V cene štartovného: občerstvenie počas aj po preteku, zdravotnícka služba, servis, iontový nápoj, ceny pre víťazov, ceny pre všetkých štartujúcich do tomboly

Ceny do tomboly : bicykel GIANT Rincon DISK náradie a pedále CRANK BROTHERS prilby GIRO, plášte HUTCHINSON doplnky GIANT bicycles a dalšie hodnotné ceny

Trať: značený okruh pre pretek horských bicyklov hlavná kategória 3x40 km, prevýšenie 3x900 m

Povinná výbava: funkčný horský bicykel, cyklistická prilba, osobné doklady, preukaz poistenca

Občerstvenie: 3 občerstvovacie stanice na trati a po dojazde

Piatok od 18:00 prezentácia účastníkov - štadión Detva Sobota 6:00- 7:20 dodatočná prezentácia 7:30 povinné poučenie kategórie 120 km 8:00 štart kategórie 120 km 8:30 povinné poučenie kategórií 40km, 80km 9:00 štart kategórií 40km, 80km 16:00 vyhlásenie víťazov kategórií 16:30 tombola cien pre všetkých štartujúcich

Štartovné: 250,-Sk do 1.7 350.-Sk pred pretekom

Kategórie:

MD1 - muži 18-39 rokov 120 km
MK1 - muži 18-39 rokov 80 km
MK3 - muži nad 50 rokov 40 km
MD2 - muži 40 rokov a viac 120 km
MK2 - muži 40-49 rokov 80km
Z1 - ženy nad 18 rokov 40 km

Bližšie informácie o maratóne poskytneme v kancelárii cykloklubu, v cyklistických predajniach, v časopise VELO a na linkách: www.cyklo.sk/klub www.giant-bicykle.sk Spoluorganizátor : mesto Detva Organizátor, informácie a prihlášky: Cykloklub Poľana, Námestie mieru 31, 962 12 Detva prevádzka: hotel Detva, Záhradná 22, tel./fax: +421 /(0) 45 / 54 57 692 www.cyklo.sk/klub, e-mail: ckp@podpolanou.sk, cyklopolana@slovanet.sk Internetové služby poskytuje: Slovanet Trenčín Servis bicyklov: CYKLOšport JEDNA STOPA Detva www.cyklo.sk Akcia je určená pre širokú cyklistickú verejnosť. Vítaní sú športovo založení ale aj takí, ktorí si v pohode ochutnajúc z ponuky občerstvovacích staníc pozrú prírodné krásy Podpoľania, alebo takí, ktorí si prídu vychutnať atmosféru podujatia. Trasa cyklomaratónu okrem primeranej technickej náročnosti a atraktívnosti predstaví účastníkom aj prírodu nášho regiónu. Vedie cez lúky, listnaté aj ihličnaté lesy, brody potokov, mokrade, aj kopcovité pahorky jedinečných Hriňovských lazov. Je na nej zastúpené to pekné čo náš región môže ponúknuť. Príťažlivosť trasy zvyšuje vedenie popri jedinečnej expozícii vyrezávaných Detvianskych krížov na kalvárii, neopakovateľný prejazd sedla Mačacích hláv, hrebeňovka popri Bielej bani, príkre serpentíny v kopcoch nad Detvou, výhľady na majestátnu Melichovu skalu a masív pohoria Poľany. Na trase Vás čakajú prudké náročné výjazdy, pohodové hrebeňovky a traverzy, rýchle aj technické zjazdy po trialových chodníčkoch, lesných cestách ukrytých v tieni stromov aj poľných cestách pomedzi úzke terasovité políčka Podpoľania.

Trasa má primeranú technickú náročnosť a preverí Vaše schopnosti, nejde o Nedeľný rodinný výlet ! Detviansky cyklomaratón patrí k najnáročnejším, ale i najkrajším.

Využite možnosť prejsť si trasu tohto jedinečného maratónu, ktorá je zabezpečená a prístupná pre cyklistov len v tento 1 deň.

report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Stálica v pretekovom kalendári v krásnom prostredí Rajeckej Doliny a Lúčanskej Malej Fatry napíše ďalší ročník a my tam nesmieme chýbať.
Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
keyboard_arrow_up