Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Novembrové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Novembrové číslo Cyklistickej dopravy

Prečítajte si nové číslo cyklistickej dopravy, kde sa o.i. dozviete o tom, že cyklocestičky môžu zachrániť život alebo, že Holanďania chcú nové cyklotrasy, navyše sme pre vás pripravili cykloreport z Gdanska a ešte veľa nového.
Užívať EPO nemá význam, nezvyšuje výkon, ohrozuje zdravie

Užívať EPO nemá význam, nezvyšuje výkon, ohrozuje zdravie

Najmä medzi cyklistami populárna zakázaná látka erytropoetín (EPO) nemusí poskytovať užívateľom očakávanú výhodu. Podľa najnovších vedeckých zistení sa vystavujú zdravotným rizikám zbytočne. Medzi vedľajšie účinky patrí aj vznik krvných zrazenín, ktoré môžu viesť k mozgovej mŕtvici či infarktu.

NICOLAI - The ION 18 Process

NICOLAI - The ION 18 Process

Pekne spracované video ktoré zachytáva vznik DH rámu od samotného začiatku.
GoPro: RedBull Rampage - 2012

GoPro: RedBull Rampage - 2012

Rampage 2012 zachytený iba pomocou GoPro. Stojí zato vidieť!
Nezávislá komisia UCI zbiera svedectvá o Armstrongovi

Nezávislá komisia UCI zbiera svedectvá o Armstrongovi

Nezávislá komisia vyšetrujúca z poverenia Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) ďalšie okolnosti dopingového podvodu Lancea Armstronga hľadá osoby, ktoré by mohli svojou výpoveďou pomôcť pri ich objasňovaní. Prípadu sa ujala trojčlenná skupina na čele s bývalým sudcom britského odvolacieho súdu Philipom Ottonom.
3. ročník konferencie Aby Šport Nebolel PR článok

3. ročník konferencie Aby Šport Nebolel

Milí športoví priatelia,
rok ubehol ako voda a pred nami je
3. ročník konferencie „Aby Šport Nebolel“, ktorý sa bude konať 9.2.2013.
LeMond chce byť prezidentom UCI

LeMond chce byť prezidentom UCI

Trojnásobný víťaz Tour de France Greg LeMond sa bude uchádzať o post prezidenta Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI). LeMond sa chce pokúsiť očistiť cyklistiku z tieňa dopingu. "Som pripravený bojovať na budúci rok o post prezidenta UCI. Požiadali ma o to viacerí a moja odpoveď znela áno," uviedol pre francúzsky denník Le Monde LeMond.

Filming Myself in the Snow

Filming Myself in the Snow

Pohodové video na začiatok týždňa.
Claudio Sandoval

Claudio Sandoval

Aj napriek hendikepu si jazdu užíva naplno a určite si zaslúži rešpekt !
Peter Sagan skončil v Mole piaty

Peter Sagan skončil v Mole piaty

Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil v sobotňajších exhibičných pretekoch v cyklokrose, ktoré organizoval vo svojom rodnom meste Mole bývalý majster sveta na ceste Tom Boonen, konečné 5. miesto. Sagan patril spoločne so spomenutým Belgičanom medzi najväčšie hviezdy charitatívneho podujatia. Z triumfu sa tešil dvojnásobný majster sveta v cyklokrose Zdeněk Štybar. Cyklista tímu Omega Pharma-QuickStep, ktorý tento týždeň absolvoval tímbuilding vo vojenskom priestore Lešť, vyhral napriek úvodnému hendikepu. Ako excelentný terenár štartoval s minútovým odstupom na súperov. Boonen napokon nejazdil, keďže počas predchádzajúcich dní pre žalúdočné problémy schudol o 4 kg.
BOB

BOB

Niečo pre kopáčov a staviteľov.
Peter Sagan začne sezónu v Argentíne

Peter Sagan začne sezónu v Argentíne

Slovenský cyklista Peter Sagan začne sezónu 2013 na pretekoch Tour de San Luís v Argentíne, ktoré sa uskutočnia od 21. do 27. januára. "V polovici januára odlietam do Argentíny, kde má čaká sedem náročných etáp na Tour de San Luis v celkovej dĺžke okolo tisíc kilometrov," uviedol Peter Sagan. Ďalší jazdci tímu Cannondale vstúpia so súťažného roka na podujatiach Tour Down Under, Okolo Kataru a Okolo Ománu.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up