2 hlavné dôvody prečo darovať 2% z dane Bike Teamu Vranov nad Topľou

Bike Team Vranov nad Topľou v spolupráci s MTBiker.sk podporujú cyklistiku na Slovensku. Aj formou 2% môžte podporiť snahu zlepšiť podmienky v cyklistike.

1. Podpora organizátorov - My v Bike Teame Vranov vieme, čo obnáša práca organizátora cyklistického podujatia. Ako organizátori najväčšieho cyklistického podujatia na Slovensku, Okolo Domaše, sa stretávame s organizačnými starosťami a problémami. Preto chceme pripraviť podporu pre každého organizátora, ktorý prejaví záujem. Čo táto podpora prinesie? Všetky záležitosti spojené s prihlasovaním, meraním času, výsledkovým servisom, tlačou štartových čísel a propagáciou zastrešíme spoločne s MTBiker a tým ušetríme financie a čas.

2. Benefity pre účastníkov - Za poukázanie 2% samozrejme plánujeme poskytnúť adekvátne benefity aj Vám, jednotlivcom, ktorí podporia našu snahu. Jednoduché prihlasovanie z jedného konta na MTBiker.sk, všetky Vaše výsledky na jednom mieste, synchronizácia konta s tréningovým manažérom. Nepriamo službami pre organizátorov napomôžeme aj k zvýšeniu úrovne podujatí organizovaných na Slovensku a tým poskytneme každému účastníkovi zvýšený komfort.

Vopred by sme radi poďakovali každému, kto podporí našu snahu a projekty. Bez Vás, komunity, ktorá stojí za MTBiker by podobné plány boli napĺňané iba veľmi ťažko. Preto ešte raz veľká vďaka všetkým, ktorí nás v našej snahe podporia.

V rámci čo najtransparentnejšieho použitia financií budeme o presnom využití prostriedkov informovať na stránke MTBiker.

Tlačivá potrebné na poukázanie dane nájdete na webe http://www.rozhodni.sk
Predvyplnené tlačivo s údajmi pre BIKE TEAM VRANOV NAD TOPĽOU (súbor PDF)

Informácie potrebné na poukázanie 2% dane:
Obchodné meno/názov: BIKE TEAM VRANOV NAD TOPĽOU
Právna forma: OBČIANSKE ZDRUŽENIE
IČO: 42075173
Adresa: Sídlisko Okulka 16/12, 093 01 VRANOV NAD TOPĽOU
report_problem Našiel si v texte chybu?
Boo_boo 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Vrchy, hrady a iné zákutia regiónu Šariš – 3. časť

Vrchy, hrady a iné zákutia regiónu Šariš – 3. časť

Po dlhšej dobe tu máme tretiu časť môjho seriálu, v ktorej sa zameriam na menej navštevované pohorie Bachureň.
Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Podarilo sa nám úspešne zorganizovať už tri ročníky nášho cyklistického podujatia. Myšlienka splnila účel: nájsť „neokukanú“ trasu zo západu na východ Slovenska, po čo najväčšej divočine bez civilizácie.
Od základu: XC, TR, AM, EN, DH - kde je rozdiel?

Od základu: XC, TR, AM, EN, DH - kde je rozdiel?

Horská cyklistika sa delí na viacero disciplín – od bežného lesného/asfaltového jazdenia do kopcov až po extrémne náročné zjazdy. Ktoré disciplíny poznáme a ako sa volajú?
keyboard_arrow_up