Mať len bicykel nestačí. Na tie ostatné veci je tu forbike.sk

Málokto z nás sa ráno pohne z domu bez mobilu, peňaženky, kľúčov. Podobné je to aj u cyklistov. Sadnúť na sedlo bez poriadneho oblečenia, prilby či osvetlenia môže byť ozaj riskantné.

Kvalitné vrchné i spodné oblečenie, helma či svetlo sú priam nevyhnutnosťou. Zohnať tieto veci už dnes nie je žiaden problém – dokonca ani v najbližšom supermarkete. Kto chce niečo ozaj kvalitné, siahne po výrobkoch známych značiek. Shimano so svojou univerzálnou ponukou, nadupané svetlá a cyklopočítače Cateye, „česko-slovenské“ osvedčené značky AuthorKellys, alebo Kidzamo s bezkonkurenčnou ponukou detských doplnkov. Prehľadná ponuka povinnej výbavy, detského príslušenstva, štýlových vecičiek či atraktívnych balíčkov v špeciálnej 15% zľave. Nákupný poradca, prehľad najkrajších cyklovýletov a ako bonus – 30% zľava na celý nákup pri kúpe cargobicykla značky Babboe. Ďalšie veci ako pumpy, zámky, detské sedačky a mnohé iné sú tiež samozrejmosťou. Takúto ponuku môže teraz využiť každý zákazník nového e-shopu s cyklodoplnkami forbike.sk. A potom už len stačí naštudovať trasu, vysadnúť na sedlo a užívať si...

Babboe City
Mimochodom, ak ste ešte nepočuli o holandských krásavcoch značky Babboe, o veľa ste neprišli. O týchto cargo bicykloch (alebo aj rodinných bicykloch) totiž vôbec nestačí len počuť, treba ich aj vidieť! Napríklad taký Babboe Big odvezie doslova celú rodinu – až päť ľudí naraz. K bezpečnosti cestujúcich prispejú pohodlne vykrojené lavičky a bezpečnostné pásy.

Babboe Curve
Babboe City je, naopak, šípom, ktorého elegantné oblé rohy pretínajú vzduch rýchlosťou vetra. Že chcete voziť tovar, či predávať vaše výrobky atraktívnejším a efektívnejším spôsobom? Z modelu Babboe Transporter poľahky urobíte pojazdnú predajňu doslova čohokoľvek. Ku všetkým týmto bicyklom možno pridať aj batériu, aby sa zmenili na trendové elektrické bicykle. Presvedčte sa o tom na stránke http://www.rodinnebicykle.sk.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete? PR článok

Blíži sa obdobie trenažérov - čo všetko u nás nájdete?

Počasie ešte stále praje výjazdom, no pomaly sa blíži ten čas, keď je tma priskoro a teploty spadnú opäť nižšie. Vtedy sa už oplatí vytiahnuť aj trenažér. Že nemáš? Pozri našu ponuku…
Video: Bolesti a zlé šliapanie kvôli nohám - návšteva podológa

Video: Bolesti a zlé šliapanie kvôli nohám - návšteva podológa

Väčšina ľudí má asymetrické telo, rôznu dĺžku nôh a deformované chodidlá. Ako vyzerá vyšetrenie a aké sú možné riešenia?
keyboard_arrow_up