Zdroj: mathosh

Dňa 24.5.2014 sa na kúpalisku Laura v Rajeckých Tepliciach uskutoční nová akcia - poloorientačný nesúťažný MTB maratón LAPIERRE PEDÁLovník Rajecká dolina. MTBiker Vám prináša súťaž o 1x štartovné na túto zaujímavú akciu. Súťaž trvá do 20.4.

Celodenný výlet na bicykli krásnym prostredím Rajeckej doliny, Súľovskej kotliny a pohorím Lúčanskej Malej Fatry od 30km do 130km, so siedmymi kontrolnými stanovišťami. O čo ide
Každý účastník dostane na prezentácii farebnú mapu veľkosti A3 (vrátane igelitového sáčku aby sa mapa nezničila), kde je vyznačná najdlhšia trasa po ktorej účastníci idú. Účastník sa môže kedykoľvek z trasy odpojiť a ísť smerom do cieľa. V mape bude vyznačených aj niekoľko skratiek do cieľa. Na vyznačenej trase účastníci zbierajú do mapy pečiatky, ktoré potvrdzujú prejazd kontrolným stanovišťom. Celkovo ich na trase bude 7. V cieli sa spočítajú a zapíšu spolu s časom dojazdu. Víťazom je každý kto prejde aspoň dvoma kontrolnými stanovišťami.

Termín a miesto konania
24.5.2014, Kúpalisko Laura Rajecké Teplice
V areáli bude možné stanovať od piatku 23.05.2014 do nedele 25.05.2014. Parkovanie áut bude možné pred bránami areálu.

Trať a značenie

Trať bude zverejnená 48 hodín pred štartom podujatia.

Trať povedie krásnym prostredím Rajeckej doliny, Súľovskej kotliny a pohorím Lúčanskej Malej Fatry.

Účastník sa podľa svojich možností a schopností rozhodne akú časť z vyznačenej 130 km trati prejde.

Aj keď je PEDÁLovník poloorientačný maratón, veľkou pomockou pre účastníkov bude pomocné značenie v miestach kde nepôjdu po turistických značkách, prípadne kde je značenie slabšie (mesto, dedina ...).


Prezentácia
Kúpalisko Laura Rajecké Teplice 23.5.2014 (piatok) od 18:00 do 21:00 a 24.5.2014 (sobota) od 7:00 do 8:00 

Poučenie pretekárov
24.5.2014 o 7:45 

Štart
24.5.2014 od 8:00 do 9:00 

Cieľ
24.5.2014 do 24:00 

Štartovné
 
10,-€ pre prihlásených elektronicky do 30.04.2014 pričom platba musí byť pripísaná na účet organizátora do 02.05.2014 13,-€ pre prihlásených elektronicky do 16.05.2014 pričom platba musí byť pripísaná na účet organizátora do 19.05.2014 15,-€ ostatní prihlásení po uvedenom termíne, alebo nezaplatení v termíne do 19.05.2014
V prípade ak v uvedených termínoch nebude pripísaná platba na účet organizátora, účastník uhradí rozdiel na prezentácii do plného štartovného ktoré je 15,-€.
Rodič s dieťaťom do 15 rokov platia iba jedno štartovné (dieťa ma nárok na komplet balíček ako platiaci účastník). 

Vrátenie štartovného
Vrátenie už zaplateného štartovného je možne max. 7 dní pred začiatkom akcie /do 24.5./. Storno poplatok do tohto termínu je 5€/osoba. Po tomto termíne /po 24.5./ sa štartovné nevracia. Výnimkou môže byť jednotlivec v prípade opodstatnených zdravotných problémov napr. zlomenina resp. vážna rodinná udalosť. 

Prihlasovanie
Prihlasovanie sa na LAPIERRE PEDÁLovník Rajecká dolina http://pedalovnik.mtbiker.sk/registracia

Losovanie tomboly
 
Losovanie tomboly č. 1 o 18:00 (pre tých ktorí prídu do cieľa do 18:00 s minimálne dvoma pečiatkami v mape z kontrolných stanovíšť).
Losovanie tomboly č. 2 a hlavnej ceny o 21:30 (pre tých ktorí prídu do cieľa do 21:30 hod s minimálne dvoma pečiatkami v mape z kontrolných stanovíšť), v tejto tombole budú započítaní aj tí účastníci ktorí sa zúčastnili losovania tomboly č.1. 

Tombola
Pre účastníkov čaká bohatá tombola, v ktorej je hlavnou cenou bicykel značky LAPIERRE od spoločnosti DEMA Senica a.s. importéra značky LAPIERRE na Slovensko, ďalej v nej nájdete hodinky značky FESTINA od spoločnosti JANEBA TIME s.r.o. importéra značky FESTINA, rôzne cyklodoplnky (flaše, plášte, duše, svetlá, ...) od spoločnosti DEMA Senica a.s., vstupy do vodného či saunového sveta APHRODITE, ceny od firiem LUSIEN, WALMARK, ORAVAN, MAXXWIN, BISON a ďalších. Podmienkou je aby si pretekár cenu prevzal osobne. V prípade, že nebude tento účastník na mieste pri vyhlasovaní bude losovaný ďalší z účastníkov. 

Spoločenský program pred akciou
V predvečer akcie sa na kúpalisku budú premietať cyklistické dokumenty. V sobotu je pre tých najmenších pripravený PEDÁLovníček.

Bližšie informácie na http://www.bikepoint.sk/pedalovnik/

[Foto na úvode: mathosh]

report_problem Našiel si v texte chybu?

LAPIERRE PEDÁLovník Rajecká dolina

calendar_today 24.05.2014
label MTB maratón
place Kúpalisko Laura Rajecké Teplice (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Podarilo sa nám úspešne zorganizovať už tri ročníky nášho cyklistického podujatia. Myšlienka splnila účel: nájsť „neokukanú“ trasu zo západu na východ Slovenska, po čo najväčšej divočine bez civilizácie.
Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
keyboard_arrow_up