Slovenski reprezentanti na Otztaler Mountainbike Festival

V nedeľu 4.5. slovenský reprezentant Michal Lami nadviazal na svoje tohtoročné výborné výsledky a v pretekoch zaradených do kategórie UCI HC v rakúskom Haimingu obsadil 6. miesto v konkurencii 57 štartujúcich z 15 krajín.

Michal sa vďaka svojmu aktuálnemu postaveniu v UCI rebríčku sa postavil na štart so štartovným číslom 8. Od štartu jazdil vpredu, celé preteky si držal pozíciu v prvej šestke pretekárov, ktorá si vytvorila pred zvyškom štartového poľa mierny náskok. Cieľom prešiel so stratou necelých dvoch minút na vedúceho pretekára Ralpha Näfa zo Švajčiarska.

Menej sa darilo jeho dvom mladším reprezentačným kolegom. V kategórii U23 obsadil František Lami 20. miesto a Jozef Bebčák 31. miesto z 58 štartujúcich z 11 krajín. Obaja však mali na trati technické problémy.

Kompletné výsledky nájdete ns stránke http://www.mtb-tirol.at
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

TBK Enduro Race 2019 - ako dopadol nultý ročník?

TBK Enduro Race 2019 - ako dopadol nultý ročník?

Ako ste už možno mnohí postrehli, posledný októbrový víkend sa v bratislavských lesoch pod Bielym Krížom niesol v znamení MTB pretekov - tentokrát v kategórii Enduro.
Reportáž: Pumpcup Laskomer – vypumpované zážitky

Reportáž: Pumpcup Laskomer – vypumpované zážitky

Pumptrack ako športová disciplína zažíva veľký rozmach a obľúbenosť medzi cyklistami. Či už pre zvýšenie fyzickej kondície alebo ovládania bicykla.
Staronové Les Gets opäť žilo svetovým pohárom – a to hneď dvakrát

Staronové Les Gets opäť žilo svetovým pohárom – a to hneď dvakrát

Uplynulý víkend znovu patril horských cyklistom. Aj v čase prebiehajúcej Tour de France sa vo francúzskom Les Gets zišli tisíce divákov, očakávajúcich svetové výkony – a dočkali sa ich.
keyboard_arrow_up