Aké bolo 3. kolo Detskej tour Petra Sagana v Karlovej Vsi?

Štvrtou zastávkou Detskej tour Petra Sagana bola v sobotu 24. mája Bratislava. Predpoveď počasia nebola najpriaznivejšia, ale tak ako v Dolnej Marikovej opäť bolo bez dažďa. Už od rána v Karlovej Vsi, v Líščom údolí bolo jasné, že hlavne najmenších cyklistov bude opäť najviac. Odrážadiel, trojkoliek a malých bicyklíkov, tých bolo v „Karlovke“ naozaj neúrekom. Opäť „padla“ dvojstovka účastníkov a výbornú športovú kulisu dotváralo množstvo rodičov na podujatí.

Tento krát organizátori Detskej tour pripravili 350 metrový okruh v kombinácií asfalt a trávnatý povrch. Takže vcelku nenáročná a hlavne suchá trať, ktorú našťastie nepreverila ani nočná búrka. Až mladší a starší žiaci sa vydali na 2,5 kilometrový okruh mimo areálu parku s prudkým klesaním aj stúpaním a to už bolo hlavne pre dievčatá „poriadny zaberák“. Bohužiaľ možnosti v Líščom údolí neumožňujú, aby sa trať situovala inak. Kadeti si tak ako je už radíciou vyskúšali už „dospelácky“ dvadsať kilometrový štvrťmaratón. Medzinárodná účasť sa nám opäť rozrástla a okrem už tradičných súťažiacich z Čiech a Talianska sme zaznamenali aj mladú cyklistku z Rakúska.

Na trati
O program mali deti opäť postarané prostredníctvom nafukovacích hradov, trampolíny a pripravený bol aj animátorsky stánok, kde najväčší záujem bolo o maľovanie na tvár. Opäť sme zaznamenali na súťaží nové „tváre“ a to nás teší najviac.

Ďalšie stretnutie Detskej tour 15. júna je v atraktívnej lokalite v Nižných Kamencoch, kde pre vás chystáme množstvo zaujímavostí a bohatý kultúrny program.

Generálny partner podujatia Slovenská sporiteľňa.
Partner podujatia MTbiker, Rádio Šport, Cycling-info.sk.
report_problem Našiel si v texte chybu?
PeterZanicky 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Cyklotrasu JURAVA otvorili slávnostnou cyklojazdou

Cyklotrasu JURAVA otvorili slávnostnou cyklojazdou

Viac ako 400 cyklistov v nedeľu 19.10. 2014 prešlo po novootvorenej cyklotrase JURAVA, ktorá spája Svätý Jur, Raču a Vajnory. Cyklotrasa je súčasťou systému cyklomagistrály, ktorá prepája obce a mestá v malokarpatskej oblasti. Financovaná bola v rámci Operačného programu Bratislavský kraj a výška nenávratného finančného príspevku predstavuje cca 614-tisíc €.
Projekt: Trail Bielý kríž pri Bratislave

Projekt: Trail Bielý kríž pri Bratislave

Tí ktorí nebajkujú len výlúčne po hrádzi, alebo do sedla horského bicykla nesadli prvýkrát minulú sobotu nemohli si nevšimnúť zmeny tu a tam v slovenských lesoch. Nie, nemám na mysli výrub a devastáciu lesov, ale nové cesty pre horské bicykle.
Recenzia: Kniha Najkrajšie cyklotrasy - Bratislava a okolie

Recenzia: Kniha Najkrajšie cyklotrasy - Bratislava a okolie

Po knihe Najkrajšie cyklovrcholy skompletizovanou bajkerom a fóristom Karolom Mizlom tu máme v poradí už tretiu knihu z vydavateľstva Dajama zasvätenú cyklotrasám. Tentokrát to nebude o vrchárskych prémiách odmenených neopakovateľnými výhľadmi, ale o rovinatejšom okolí Bratislavy.
keyboard_arrow_up