ŠKODA Bike & Tour 2014 štartuje už čoskoro

Prijmite pozvanie na Slovenský cyklistický unikát a podporte dobrú myšlienku. Už onedlho štartuje prvý ročník netradičného cyklo podujatia pre všetkých – ŠKODA BIKE & TOUR 2014.

EXPO

Účastníkov ŠKODA BIKE & TOUR i širokú verejnosť iste potešia prezentácie a ponuka na EXPO ŠKODA BIKE & TOUR od 5. – do 7. júna. Na ploche 2.000 m2 pred OC Aupark Košice sa predstavia predajcovia bicyklov, doplnkov, športových potrieb, cyklo destinácií a ďalších služieb. EXPO bude mať charakter open-air výstavy z voľným vstupom verejnosti, programom a súťažami bude sprevádzať moderátorka Janka Poľová a o hudobnú časť sa postarajú vychytení DJ-i. Kompletný zoznam vystavovateľov nájdete na webe: http://www.bikeandtour.sk/bt/pdf/zoznam_vystavovatelov_bat2014_expo.pdf

PECHA KUCHA NIGHT – BICYKLOVÝ ŠPECIÁL

Štvrtok 5. júna od 20:00 – 21:00 na pódiu pred OC Aupark. 8 spíkrov, každý z nich má k dispozícii 20 obrázkov, každý obrázok svieti na plátne 20 sekúnd. Formát Pecha Kucha Night vymysleli a v roku 2003 v Tokiu uskutočnili architekti Astrid Klein a Mark Dytham. Pecha Kucha Night sa rozšírila do viac ako 700 miest sveta a nebude chýbať ani v Košiciach počas ŠKODA BIKE & TOUR EXPO. Vstup voľný.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1472778689623439.1073741829.1442470162654292&type=3&uploaded=1#!/events/461736347294182/

GOLEM SPINNING SHOW

V piatok  6. júna od 18.00 sa na hlavnom pódiu pred OC Aupark pod vedením člena Slovak Spinning Team-u, certifikovaného inštruktora J.G.S.I. Radovana Lukáča bude konať spinning show, ktorá verejnosti predstaví tento unikátny koncept kondičnej prípravy nie len pre cyklistov.

BICYKEL A MESTO ALEBO WORKSHOP „BIKE & CITY 2014“

Taký je názov sprievodného workshopu projektu ŠKODA BIKE & TOUR. Spestrením bude dozaista i vystúpenie Petra Zánického, prvého trénera Petra Sagana, s ktorým dodnes spolupracuje. Vstup voľný. Kompletný harmonogram prednášok na http://www.bikeandtour.sk.

ONLINE REGISTRÁCIA KONČÍ VO ŠTVRTOK 5. JÚNA

Ak ste sa ešte nezaregistrovali na mimoriadnu cyklojazdu po diaľnici D1, nezabudnite tak urobiť s aktuálnym cenovým zvýhodnením pri elektronickej registrácii prostredníctvom webovej stránky http://www.bikeandtour.sk. Tento komfortný spôsob elektronickej registrácie organizátori ukončia vo štvrtok 5. júna o 9.00 hod ráno. Po tomto termíne sa bude dať registrovať už iba priamo na mieste, teda v piatok a sobotu v Košiciach pred OC Aupark, v Prešove na Hlavnej ulici pri radnici.

DO PELOTÓNU NA ČOMKOĽVEK

Organizátori dostávajú množstvo otázok, pre koho je vlastne Cyklojazda Škoda Bike & Tour určená. Odpoveď znie - pre všetkých a nezáleží, či cyklista jazdí na cestnom, horskom, či mestskom bicykli. Trasa sa dá zvládnuť na akomkoľvek technicky spôsobilom bicykli, lebo tempo si každý prispôsobí svojim možnostiam.

CYKLO SVADBA V STREDE DIAĽNICE

A na záver ešte jedna milá informácia. Laco s Monikou, dvaja milovníci cyklistiky sa rozhodli, že si svoje ÁNO povedia priamo v strede diaľnice D1 pred očami všetkých účastníkov tejto unikátnej cyklojazdy. Príďte im zagratulovať aj Vy, tešíme sa na spoločné stretnutie!
report_problem Našiel si v texte chybu?

ŠKODA Bike & Tour

calendar_today 07.06.2014
label Cykloturistika
place Košice (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Sliezsky kráľ je medzi našimi pretekmi jedinečným podujatím. Nielen prekrásnou prírodou a náročnosťou trate, ale aj silnou zostavou, ktorá sa tu každoročne zíde...
Vytrvalostné preteky Race through Slovakia spúšťajú registráciu do druhého ročníka

Vytrvalostné preteky Race through Slovakia spúšťajú registráciu do druhého ročníka

Tisíc kilometrov, šesť povinných úsekov najkrajšími cestami Slovenska. To sú v skratke vytrvalostné preteky Race through Slovakia, ktoré si v máji 2023 skúsilo viac ako päťdesiat cyklistov a cyklistiek.
Pozvánka: Prekrv svoj mozog na verejnej jazde s Mozgovou Atletikou a Nilio

Pozvánka: Prekrv svoj mozog na verejnej jazde s Mozgovou Atletikou a Nilio

Hoci sa rok preklopil do svojej jesennej časti, spoločné jazdy neutíchajú. Najbližšie roztočíme pedále v Bratislave.
keyboard_arrow_up