Autonosiče SARIS už aj na Slovensku

Počuli ste už o značke SARIS? Nie, nie tej východniarskej pivnej ale o tej z USA. Pre tých z Vás, ktorí o značke ešte nepočuli je tu stručné predstavenie. SARIS, to sú autonosiče prémiovej kvality s doživotnou zárukou a priaznivou cenou. Do ich vývoja a konštrukcie sú pretavené skutočné praktické návrhy a požiadavky cyklistov. Sú navrhnuté cyklistami a pre cyklistov. Nosiče jedného z dlhodobých lídrov v segmente kúpite už aj na Slovensku.
Modely značky SARIS sa špecializujú na uchytenie bicyklov na zadné dvere (5. dvere) alebo ťažné zariadenie.

Tento spôsob uchytenia má viacero výhod oproti uchyteniu bicyklov na streche. Ľahká manipulácia, uchytenie ale aj zníženie spotreby patria medzi výhody, pre ktoré na strešné nosiče veľmi rýchlo zabudnete.

Bike na nosiči
Ďalší dôvod prečo práve nosiče SARIS?
Jednoznačne systém uchytenia. Moderné a hlavne vyššie rady rámov sú dnes navrhované a vyrábané z ľahkých a super-pevných materiálov. Tieto sú síce veľmi odolné pri záťažiach, na ktoré sú konštruované, no o to viac však náchylnejšie na poškodenie nesprávnym zaťažením alebo uchytením. Mnoho z nás sa stretlo so škrabancami na bicykli v dôsledku nie najlepšieho uchytenia na nosiči. SARIS ponúka na predaj hneď niekoľko modelov, ktorými sa dá vyhnúť týmto rizikám. Pri nosičoch SARIS škrabance alebo iné nepríjemnosti nehrozia.

Nás najviac zaujali Saris Gran Fondo a nosiče Thelma. Prvý menovaný je z rady autonosičov na zadné dvere a výborným riešením, ak sa chcete vyhnúť investícii do ťažnej gule. Ak ťažné zariadenie na vozidle už máte, využijete ho dokonale a naozaj štýlovo s modelom Thelma pre 2, alebo 3 bicykle. U obidvoch týchto autonosičov je vylúčený akýkoľvek kontakt medzi rámom bicykla a nosičom/autom! Bicykle sú uchytené len za kolesá, predné v držiaku nastaviteľným pre veľkosť 26´´ - 29´´, zadné v priehradkovom držiaku. Obe kolesá sú potom istené západkovým, rýchloupínacím plastovým remeňom. Remene objímu aj hlbšie, aero-ráfiky u cesťákov, a to do hĺbky 80mm. Medzi veľkú výhodu, ktorú sme odcenili v praxi je dostatočná vzdialenosť nosiča od auta a dostatočný priestor medzi samotnými bicyklami.

Ak sa chcete na vlastné oči presvedčiť o výnimočnosti nosičov SARIS, najbližšiu možnosť máte 5. júla na Okolo Domaše. Dovozca nosičov SARIS na Slovensko ako partner podujatia pripravil pre všetkých účastníkov masívnu 25% zľavu na všetky ponúkané modely. Jeden z nosičov dokonca môžte vyhrať aj v tombole. Zaregistrujte sa na http://www.okolodomase.sk a vychutnajte si atmosféru najväčšieho cyklistického podujatia svojho druhu na Slovensku. Pre viac informácii o nosičoch SARIS navštívte web http://www.bike-autonosice.sk
report_problem Našiel si v texte chybu?

Okolo Domaše

calendar_today 05.07.2014
label Cykloturistika
place Rekreačná oblasť Domaša- Dobrá (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Test: Nosič Thule Epos - koniec rébusov

Test: Nosič Thule Epos - koniec rébusov

Prevážať bicykle môžete v aute, na streche, ale komfortu nosiča na ťažnom zariadení sa nič nevyrovná. Najmä ak je premyslený do posledného detailu...
Kráľ bicyklových rámov – karbón je super, ale… (2. časť)

Kráľ bicyklových rámov – karbón je super, ale… (2. časť)

Aj za takou jednoduchou vecou, akou je bicyklový rám, je mnoho technológií a procesov, ktoré musí absolvovať ešte predtým, než naň nasadnete a vyrazíte za dobrodružstvom.
Unboxing: Thule Epos 3 - kompaktný a univerzálny nosič

Unboxing: Thule Epos 3 - kompaktný a univerzálny nosič

V dobe gravelov, elektrobicyklov, rôznych rozmerov plášťov a geometrií rámov je potrebné prispôsobovať sa. Čo všetko dokáže nosič na ťažné zariadenie Epos 3 od Thule?
keyboard_arrow_up