Bicyklová značka DEMA získala ocenenie Superbrands Award a zaradila sa tak medzi najsilnejšie značky na slovenskom trhu

Bicyklová značka DEMA získala ocenenie Superbrands Award a zaradila sa tak medzi najsilnejšie značky na slovenskom trhu

Na základe rozhodnutia odbornej poroty Brand Council zloženej z expertov z oblasti marketingu, médií, komunikácie a biznisu a preferencie slovenských spotrebiteľov získala slovenská bicyklová značka DEMA ocenenie Slovak Superbrands Award 2014. Ocenenie je dôkazom pozitívnej spätnej väzby a silného povedomia o značke.

Bicyklová značka DEMA patriaca spoločnosti DEMA Senica, a.s. sa vďaka prestížnemu oceneniu Superbrands Award 2014 zaradila do skupiny elitných značiek, ktoré môžu slúžiť ako príklad úspešného rozvoja a dynamického budovania brand image.

„Víťazstvo v projekte Superbrands a oficiálne zaradenie medzi najlepšie značky na slovenskom trhu nás nielen veľmi teší, ale je pre nás veľkým povzbudením a motiváciou do ďalšieho obdobia. Vážime si, že tak ako odborná porota, aj naši zákazníci vnímajú pozitívne napredovanie značky našich bicyklov DEMA, jej pozíciu na trhu a pokroky v oblasti vývoja bicyklov. Je to pre nás veľmi hodnotná spätná väzba. Veríme, že táto cena je pre našich zákazníkov a partnerov potvrdením kvality našich produktov a povzbudením pri ich každodenných rozhodnutiach.“, hovorí Ján Kubíček, predseda predstavenstva spoločnosti DEMA Senica a.s.

DEMA web
Program Superbrands vznikol pred viac ako pätnástimi rokmi vo Veľkej Británii. Marketingoví a komunikační odborníci si stanovili dva ciele: uviesť do stredu pozornosti mimoriadne silné značky a prezentovať pre účastníkov trhu, ktorí by sa radi rozvíjali a učili, značky hodné nasledovania. Odvtedy získal program celosvetové uznanie a dnes je cena Superbrands Award uznávaná ako špeciálne ocenenie v 90 krajinách na piatich kontinentoch. Komisia Brand Council má pri udeľovaní cien kľúčovú úlohu, preto sa jej členmi môžu stať len poprední, vysoko uznávaní experti.

Superbrands je najuznávanejším celosvetovo fungujúcim programom hodnotenia značiek a ocenenie získavajú tie značky, ktoré dosiahli v danom odvetví vynikajúcu povesť.
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Záťažová diagnostika už nie je len pre vrcholových športovcov PR článok

Záťažová diagnostika už nie je len pre vrcholových športovcov

Asi každému cyklistovi je jasné, že ak sa chce výkonnostne zlepšiť, musí tomu predchádzať tréning. Pod tréningom si môžeme predstaviť aj obyčajný výjazd na bicykli. Jednoducho povedané, na zlepšenie výkonnosti alebo kondície, je potrebný určitý podnet. Aký podnet je však najlepší a najefektívnejší? Aká intenzita a dĺžka zaťaženia je tá správna, aby sme získali čo najviac?
Hlavou proti stereotypu - 1. časť o pedálovaní

Hlavou proti stereotypu - 1. časť o pedálovaní

Začalo to ako vždy myšlienkou a predstavou. „Ako by to asi mohlo byť?“. A samozrejme otázkou, akou témou diplomovej práce ohúrim komisiu na katedre fyzioterapie v Banskej Bystrici. Pre fyzioterapeuta a zároveň cyklistu je výzvou pochopiť, ako funguje ľudské telo na relatívne jednoduchom stroji, akým je bicykel. Predstava pre laika od predstavy vášnivého cyklistu sa môže líšiť. Jednoducho, ide o sekundy, ide o metre, a tak tlačím do pedálov, koľko srdce a žalúdok zvládne.
Svetový líder v oblasti výroby a predaja skladacích bicyklov DAHON uzavrel partnerstvo pre strednú Európu so spoločnosťou DEMA Senica PR článok

Svetový líder v oblasti výroby a predaja skladacích bicyklov DAHON uzavrel partnerstvo pre strednú Európu so spoločnosťou DEMA Senica

Svetový líder v oblasti výroby a predaja skladacích bicyklov DAHON potvrdil, že podpísal dohodu o distribúcii svojich produktov pre slovenský trh so spoločnosťou DEMA Senica. DEMA bude produkty značky DAHON distribuovať tiež v Českej republike, v Maďarsku a na Faerských ostrovoch. Dohoda má byť impulzom pre ďalšiu expanziu značky DAHON na európske trhy.
keyboard_arrow_up