Podpor svojou účasťou vytvorenie slovenského rekordu na Domaši

5. júl sa nezadržateľne blíži a s ním aj jedno z najmasovejších cyklistických podujatí na Slovensku. Okolo Domaše prináša už VII. ročník, na ktorý by som Vás ako riaditeľ pretekov rád pozval.

Tento rok sme pripravili pre účastníkov viacero noviniek a prekvapení. Prvým je zmena trasovania, kde sa pelotón po štarte vyberie smerom k Trepcu a Valkovu. Pre fanúšikov naháňania sekúnd máme pripravenú súťažnú kategóriu, pre najmenších popoludní súťaže v priestore štartu a cieľa. Novinkou je aj možnosť registrácie už v piatok popoludní.
Masovosť nášho podujatia sme sa rozhodli potvrdiť aj oficiálne, na Domaši teda chystáme pokus o zápis do Slovenskej knihy rekordov ako najmasovejšie podujatia na Slovensku. Opäť by som pripomenul, že každý jeden z Vás môže svojou účasťou pomôcť naplniť náš spoločný cieľ a ukázať, že Domaši to šliape na jednotku.


Po odkrútení necelých 38 km a zastavení sa na 6. občerstvovacích staniciach Vás v cieli čaká guláš, kofola alebo pivko a tombola ako sa patrí. Hráme o 2 bicykle od Meridy, Citroen s plnou nádržou na víkend, autonosič a mnoho ďalších cien, ktoré dozaista potešia. Tombolou ale naše podujatie nekončí, kultúrny program u nás finišuje až v neskorých nočných, pre niekoho aj ranných hodinách? Tešiť sa môžete na rokovú muziku a DJa.

Ak chcete prehodiť pár slov s virtuálnymi priateľmi z MTBiker.sk, v priestore štartu a cieľa bude miesto vyhradené na debaty pri pivku či inom nápoji. Ak Vám v šatníku chýba tričko, šiltovka alebo ponožky od MTBiker, budete to môcť napraviť.
Naši partneri pre Vás taktiež pripravili viacero atraktívnych ponúk. Každý účastník si môže u predajcu autonosičov SARIS uplatniť zľavu 25%. Slovenský výrobca oblečenia Benesport venuje každému účastníkovi zľavový kupón. V priestoroch štartu a cieľa bude taktiež možnosť výhodne nakúpiť výživové doplnky od Multipoweru, ktorého produkty využíva aj Peter Sagan.

Prihlasovanie na http://www.okolodomase.sk
report_problem Našiel si v texte chybu?

Okolo Domaše

calendar_today 05.07.2014
label Cykloturistika
place Rekreačná oblasť Domaša- Dobrá (Slovensko)

Boo_boo 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Vytrvalostné preteky Race through Slovakia spúšťajú registráciu do druhého ročníka

Vytrvalostné preteky Race through Slovakia spúšťajú registráciu do druhého ročníka

Tisíc kilometrov, šesť povinných úsekov najkrajšími cestami Slovenska. To sú v skratke vytrvalostné preteky Race through Slovakia, ktoré si v máji 2023 skúsilo viac ako päťdesiat cyklistov a cyklistiek.
Pozvánka: Prekrv svoj mozog na verejnej jazde s Mozgovou Atletikou a Nilio

Pozvánka: Prekrv svoj mozog na verejnej jazde s Mozgovou Atletikou a Nilio

Hoci sa rok preklopil do svojej jesennej časti, spoločné jazdy neutíchajú. Najbližšie roztočíme pedále v Bratislave.
Európsky týždeň mobility – koľko CO2 ušetríš ty?

Európsky týždeň mobility – koľko CO2 ušetríš ty?

MHD je na prepravu mestom takmer ideálna. Čo však skúsiť bicykel a niečo vyhrať?
keyboard_arrow_up